Ankara'da 13 Yasindaki Çocuk Yük Asansörü Altinda Kalarak Hayatini Kaybetti

Ankara’da isçi olarak çalistigi ileri süren oto tamir dükkaninin yük asansörü üzerine düsen 13 yasindaki Harun Yildiz, hayatini kaybetti. Olayin taniklarindan çevre esnaf Veli Ates ise Yildiz’in cansiz bedeninin kanlar içerisinde kaldigini söyledi.

Ankara'da 13 Yasindaki Çocuk Yük Asansörü Altinda Kalarak Hayatini Kaybetti
Olay, Altindag’daki bir oto tamir dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çirak olarak çalistirildigi iddia edilen Harun Yildiz’in (13) üzerine yük asansörü düstü. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerince hayatini kaybettigi belirlenen Yildiz’in cansiz bedeni Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. Savcilik tarafindan olayla ilgili çok yönlü sorusturma baslatildi. Feci sekilde can veren Yildiz’in memleketi Van’da topraga verilecegi ögrenildi.

“Her taraf kan içerisindeydi”

Olayin taniklarindan çevre esnaf Veli Ates, “Vefat eden çocuk burada çalisiyordu. 3 saate yakin kaybolmus. Çocugu aramaya baslamislar. Çocugu asansörün boslugunda sikismis halde bulmuslar. Kafasinin koptugunu söyleyenler de var. Her taraf kan içerisindeydi. Mahser yeri gibiydi burasi. Çok sayida polis ve saglik ekibi geldi. Küçük yastaki çocuklarimizi meslek ögrensin diye böyle islere vermeyelim. Ilk basta kavga olmus sandim ama olayi duyunca çok üzüldüm. Buradaki her dükkanda çocuk isçi var” dedi.

Kaynak: İHA