Yesil, ''Isçi Alimi Sayisinin Arttirilmasini Talep Edecegiz'

GMIS Baskani Hakan Yesil, isçi alimi konusunda destek veren Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan’a tesekkür ederek, sayinin arttirilmasi talebinde bulunacaklarini açikladi.

Yesil, ''Isçi Alimi Sayisinin Arttirilmasini Talep Edecegiz'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 20 Nisan günü Karadeniz Gazi’nin devreye alinmasi töreninde yaptigi açiklamada Türkiye Taskömürü Kurumu’na 2 bin isçi alinacagi müjdesini açikladi.

Karar Resmi Gazete’de yayimlanirken önümüzdeki günlerde kuruma 2 bin isçinin alinmasi için çalismalarin baslanacagi ögrenildi. Baskanlar kurulu toplantisinda konusan GMIS Genel Baskani Hakan Yesil, isçi aliminin arttirilmasi için talepte bulunacaklarini ifade ederek söyle dedi:

“Çok yogun gündemin ardindan seçimleri geride biraktik. Usul ve esaslar içerisinde çalismalarimiz devam ediyor. Yakin bir zamanda kamuoyuyla paylasacagiz. Isçi sayisinin konusunda destek veren katki veren Cumhurbaskanimiza ve bakanlarimiza tesekkür ediyoruz. Ekonomiye ve yerin altindaki zenginlige katki vermek adina bizim için çok önemli bir konudur. Tabi bu sayiyi yeterli degil ancak 2 bin isçi ise basladiktan sonra üretime nasil katki sagladiklarini ve kurumumuza nasil fayda getireceklerini önümüzdeki günlerde görecegiz. Bunun devaminda da önümüzdeki günlerde de yenilerini talep edecegiz."
Kaynak: İHA