KAYMEK Sanat Ve Mesleki Egitim Yaz Dönemi Kurs Kayitlari Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, sehrin kültür ve mesleki egitim kurulusu Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK), 78 farkli bransta kurs verilecek olan Sanat ve Mesleki Egitim Yaz Dönemi Kurs kayitlarina basladi. KAYMEK, ayrica 3 farkli tesiste çocuklara özel kurslar düzenleyecek.

KAYMEK Sanat Ve Mesleki Egitim Yaz Dönemi Kurs Kayitlari Basladi


Kayseri Büyüksehir Belediyesi, egitim ve kültür sanat alanindaki faaliyetlerine de araliksiz devam ediyor. Sanat ve Mesleki Egitim Yaz Dönemi Kurs kayitlari baslarken, KAYMEK, Sanat ve Mesleki Egitim Kurs Merkezleri’nde 2023 Yili Yaz Dönemi’nde 9 farkli tesiste sanat, mesleki ve kisisel gelisim kurslari açacak. Bahçe Konsept Tasarimi, Dis Ticaret Ofis Destek Elemani (UGDD), Eski Nakislari Geri Dönüstürme, Igne Oyasi ile Taki Yapim Kursu gibi 4’ü yeni olmak üzere 78 farkli bransta açilan olan kurslarla birçok bireyin ihtiyaç duydugu alanlarda kurslar düzenlenecek. Yabanci dillerden kisisel gelisime, el sanatlarindan hobi kurslarina, bilisim alanindan mesleki gelisime kadar çok genis bir yelpazede düzenlenecek olan kurslar, 3 Temmuz 2023 tarihinde baslayacak ve kursun mahiyetine göre 2 aydan 4 aya kadar farkli sürelerde tamamlanacak.

Kurslarin sonunda katilimcilara MEB onayli sertifika veya KAYMEK Katilim Belgesi verilecek. Ayrica Sanat ve Mesleki Egitim Kurslarina katilan kursiyerler için geziler, sergiler ve seminerler gibi çok çesitli sanat ve kültürel etkinliklere de yer verilecek.

Çocuklara özel kurslar

2023 Yili Yaz Dönemi’nde 9 farkli tesiste sanat, mesleki ve kisisel gelisim kurslari açilacak olan Sanat ve Mesleki Egitim Kurs Merkezleri’nde 3 farkli tesiste çocuklara özel kurslar düzenlenecek. TOKI, Erkilet ve Beyazsehir Sanat ve Mesleki Egitim Kurs Merkezlerinde düzenlenecek olan kurslar çocuklarin eglenceli ve verimli bir tatil dönemi geçirmelerini saglayacak. 8-13 yas araligindaki çocuklara Çocuklar Için Resim Sanat Egitimi, Çocuklar Için Etkinliklerle Kuran-i Kerim Egitimi; 9-13 yas araligindaki çocuklara Etkili ve Hizli Okuma; 10-14 yas araligindaki çocuklara Ingilizce A1 Seviyesi, Temel Bilgisayar Egitimi; 11-14 yas araligindaki çocuklara Diksiyon Egitimi; 14-17 yas araligindaki çocuklara ise Pastaci Çiragi, Saç Örme ve Saç Sekillendirme, Temel Robotik Kodlama Egitimi gibi kurslarla çocuklarin sanat becerileri ve kisisel gelisimleri desteklenecek.

Basta gençler olmak üzere vatandaslar, birçok alanda egitim, kültür ve sanat ihtiyacina cevap verecek olan KAYMEK’in yaz dönemi kurslarina ücretsiz kayit islemlerini www.kaymekonline.com adresini ziyaret ederek gerçeklestirebilecek.
Kaynak: İHA