Canli Hayvan Pazari Kurban Bayramina Hazir Hale Getiriliyor

Isparta Belediyesi, Kurban Bayrami öncesinde Canli Hayvan Pazarinda küçükbas havyanlar için ek padoklar yaparak, otopark alani ve çevresinde düzenlemeler gerçeklestirdi.

Canli Hayvan Pazari Kurban Bayramina Hazir Hale Getiriliyor
Isparta Belediyesi, haziran ayinin sonunda idrak edilecek Kurban Bayrami öncesinde Canli Hayvan Pazarinda yenileme ve genisletme çalismalari yapti. Isparta Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli Canli Hayvan Pazarinda mevcut alanlarin bakim ve onarim çalismalari yapilirken, pazar alaninin çevre düzenlemeleri gerçeklestirildi.

Vatandaslarin ve kurbanlik satisi yapanlarin alisverislerini rahat bir sekilde yapabilmeleri için de mevcut padoklara ilaveler gerçeklestirildi.

Canli Hayvan Pazarinin önünde bulunan yolda altyapi çalismalari nedeniyle kazilan alanlara Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yama asfalt döküldü..

Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Serkan Kaya, Canli Hayvan Pazarindaki küçükbas ve büyükbas hayvanlarin yer alacagi padoklarin Kurban Bayrami için yetersiz kaldigini, bu nedenle yeni padoklar yapildigini söyledi.

Kaya, “Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen ile birlikte daha önce burayi ziyaret etmistik. Sayin baskanimizin yeni padoklar yapilmasi, yollarin yama asfaltinin yapilmasi ve otoparkin düzenlenmesi konusunda talimatlari olmustu. Talimatlar dogrultusunda isimize basladik. Burada ilave olarak olusturdugumuz padoklarin malzemelerini Mehmet Tönge Pazaryerinden çikan alandan kullandik. Ilave bir malzeme kullanilmadi. Farkli bir yerden çikan malzemeleri hurdaya göndermeden baska bir projede kullaniyoruz. Buradaki çalismalarimizi en kisa sürede tamamlayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA