Baskan Isiksu Açiklamasi 'Ada Hayat, Planlandigi Sekliyle Sürecektir'

Adapazari Belediyesi haziran ayi meclis toplantisinda Ada Hayat projesi hakkinda son gelismeleri aktaran Baskan Isiksu, “Su anda altyapi kurumlarinin deplase islemleri yani hatlarin projeye uygun hale getirilmesi islemleri süratle devam ediyor. Zemin iyilestirme ve pesinden de insa çalismalariyla Ada Hayat, planlandigi sekliyle sürecektir” dedi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Ada Hayat, Planlandigi Sekliyle Sürecektir'
Adapazari Belediyesi haziran ayi meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Iki gündemle toplanan mecliste bir madde imar komisyonundan geldigi sekliyle kabul edilirken, bir madde ise IYI Parti’li bes meclis üyesinin ret oyu ile birlikte oy çokluguyla kabul edildi. Ada Hayat projesi çerçevesinde son durum hakkinda bilgi aktaran Isiksu, çalismalarin planlandigi gibi devam ettigini ve tüm faaliyetlerin seffaf bir sekilde kamuoyu ile paylasildigini aktardi. Isiksu, “Biz sürekli her çalismamizi meclisimiz ve medya mensuplarimiz araciligi ile kamuoyuna paylasmayi sürdürüyoruz. Ada Hayat çok kiymetli bir projedir. Projenin asamalari nettir. Projemiz tüm kamuoyunca takdirle karsilanmistir, bir kez daha tesekkürlerimizi sunuyoruz. Su anda altyapi kurumlarinin deplase islemleri yani hatlarin projeye uygun hale getirilmesi islemleri süratle devam ediyor. Zemin iyilestirme ve pesinden de insa çalismalariyla Ada Hayat, planlandigi sekliyle sürecektir. Çalismaya sadece bir süre ara verildi o da hepimizi son derece üzen deprem felaketinde Ada Hayat Projemizin yüklenicisi firmanin Kahramanmaras’ta can kurtarma çalismalarina destek olmasindan kaynakliydi. Hayatlar kurtarilirken alanda kepçeler çalisamazdi. O arada geçen süre de su an devam eden hizli çalismalarla kapanmis oldu. Allah’in izniyle de sürecimizi güzel bir sekilde neticelendirecegiz” dedi.



“Adapazari Belediyesi olarak tüm çalismalarimiz seffaf bir sekilde paylasiliyor”

Meclis gündeminin ikinci maddesi ile ilgili IYI Parti’li meclis üyesi Türker Ergül’ün elestirilerine de cevap veren Isiksu, “Defaatle çalismalarimizi anlatmaya devam ediyoruz. Partinizin belediyelerine de bakarsaniz benzer çalismalarin yapildigini görebileceksiniz. Gündeme baktiginizda da ilgili maddeyi yanlis anladiginizi düsünüyorum. Adapazari Belediyesi olarak tüm çalismalarimiz seffaf bir sekilde paylasiliyor. Maddede direkt Belediyemize ait tasinmazlarin vergi ve SGK borçlarina karsilik mahsuplasmasi ve satisi ile ilgili yetkinin Belediye Baskanina ve Encümene verilmesinden bahsedilmektedir. Bizim tüm tasarruflarimiz yatirima yöneliktir. Biz istisareyi asla birakmadan çok sevdigimiz Adapazari’miza en güzel eserleri kazandirmak için çok çalismayi sürdürecegiz. Hep söylüyoruz. Çalismak bizim isimiz. Sehrin kalbi Adapazari için milletimizin gösterdigi bu güzel teveccühe layik olmak için çitayi hep yükselterek askla çalismaya devam” diye konustu.

Kaynak: İHA