Turgutlu'ya 9 Milyon TL'lik Yatirimin Yer Teslimi Yapildi

MASKI Genel Müdürlügü, Turgutlu ilçesine bagli Selvilitepe Mahallesi’ne yapilacak olan 9 milyon TL’lik altyapi yatirimi için yüklenici firmayla sözlesme imzalayarak yer teslimi yapildi.

Turgutlu'ya 9 Milyon TL'lik Yatirimin Yer Teslimi Yapildi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün vizyonu dogrultusunda hayata geçirdigi alt ve üstyapi dönüsümlerine yeni yatirimlarla devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde, Turgutlu ilçesine bagli Selvilitepe Mahallesi’nde 9 milyon TL bedel ile hayata geçirilecek olan 3 kilometre içme suyu ve 1.5 kilometre yagmur suyu hatti yatiriminin sözlesmesi imzalanarak yüklenici firmaya yer teslimi yapildi. Yapilan programa MASKI Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Turgutlu Ilçe Sefi Hüseyin Yelkenci, teknik personel ve yüklenici firma yetkilisi katildi.



“Yatirimlarimiz hiz kesmeden devam ediyor”

Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, "Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün önderliginde il genelinde alt ve üstyapi yatirimlarina hiz kesmeden devam ediyoruz. Bugün de sözlesmesini imzaladigimiz ve yüklenici firmaya yer teslimini yaptigimiz Turgutlu ilçemize bagli Selvilitepe mahallemize 3 kilometre içme suyu ve 1.5 km yagmur suyu hatti imalati gerçeklestirecegiz. Yapilacak olan yatirimlarin mahallelerimize hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Muhtar Kaya’dan Baskan Ergün’e tesekkür

Selvilitepe Mahalle Muhtari Sait Kaya, hizmetlerinden dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini ileterek, “Mahallemizde yasadigimiz bir takim sikintilar Cengiz Baskanimiz sayesinde giderilecek. Içme suyu ve yagmur suyu hatti çalismalariyla mahallemiz artik daha yasanabilir bir yer olacak. Mahallemizde yapilacak olan alt yapi yatiriminin yer teslimi yapildi. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA