Samsun'da Kavgada Bir Kisiyi Öldüren Taksici Tutuklandi

Samsun’da olay ani cep telefonu ile görüntülenen biçakli-sopali kavgada 25 yasindaki genci öldüren taksici çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Samsun'da Kavgada Bir Kisiyi Öldüren Taksici Tutuklandi
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Soguksu Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biçakli ve sopali kavgada taksi soförü Ceyhun D.’nin biçakli saldirisina ugrayan Emin Kanbay (25) ve kardesi Yusuf Kanbay yaralandi. Özel hastaneye kaldirilan iki çocuk babasi Emin Kanbay, yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Yusuf Kanbay’in ise hafif yaralandigi ögrenildi.

Polis tarafindan gözaltina alinan taksi soförü Ceyhun D. de sopayla darp sonucu yaralandi ve Gazi Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardindan sorgulanmak için Samsun Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Emin Kanbay’in cansiz bedeni otopsi islemleri için Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Sopali ve biçakli kavga anlari ise vatandaslar tarafindan cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Bürosundaki islemleri tamamlanan taksi soförü, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Kavgada kolundan yaralanan Ceyhun D., sol kolu sarili halde adliyeye çikartildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ceyhun D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA