Okul Bahçesine Kurulan Balon Park Ile Minik Ögrenciler Neseleniyor

Okullarin bahçelerine polisler tarafindan kurulumu ve kullanimi gerçeklestirilen ’Balon Park’ çocuklara eglenceli ve mutlu saatler yasatiyor.

Okul Bahçesine Kurulan Balon Park Ile Minik Ögrenciler Neseleniyor
Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi (TEGV) Erzincan Ögrenim Birimi ve Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ortak organizasyonuyla “Polislerle Macera Adasi” projesi gerçeklestirildi.

Etkinlik çerçecesinde Çukurkuyu Ilkögretim Okulu ve Yaylabasi Ilkögretim Okulu ögrencileri ile Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri ortak organizasyonuyla “Polislerle Macera Adasi” projesinde kurulan balon park ile çocuklara eglenceli ve mutlu saatler yasattilar.

Yapilan etkinlik ile ilgili bilgi veren Erzincan TEGV Ögrenim Birim sorumlusu Bengül Karagöz, “Erzincan Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri ile egitim gönüllülerinin destekleriyle Atatürk Parki içerisinde bulunan birimimizi ziyaret eden çocuklarimizin mutluluklari için etkinlik düzenledik. Bizler TEGV olarak hem birim içi etkinlikler, hem de yüz boyama etkinligiyle birim bahçemize kurulan sisme parkla çocuklarimizin doyasiya eglenmelerini, eglenmeye doymalarini sagladik. TEGV sloganimizda oldugu gibi; ‘Bir çocuk degisir, dünya degisir.’ Çocuklarimizin yüzlerinde ki gülümseme her seye deger” dedi.

“Polislerle macera adasi projesi”

Projede görevli ekipler tarafindan verilen bilgilendirmede ise "Çocuklar hayatimizin en degerli varliklaridir. Gelecegimizin saglikli bireyleri için Il Emniyet Müdürlügü olarak üzerimize düsenin daha fazlasini yapmak istedigimizden çocuklarla bir yolculuga çikmak istiyoruz. Onlarin yaninda oldugumuzu hissetmeleri ve emniyet mensuplarina güven duygularinin asilanmasi temel hedefimizdir. Gelecegimizin sahipleri olan çocuklarimizin hem daha sosyal hem daha özgüvenli bireyler olarak yetismelerini saglamak amaciyla ’Polislerle Macera Adasi’ projemizi açiklamaktan büyük mutluluk duyariz. Il Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt’un talimatlariyla, ’Polislerle Macera Adasi’ projesi ile çocuklarin mutluluklarina sahit olmak bizleri de ayrica mutlu ediyor, Tüm çocuklarimiza iyi eglenceler diliyoruz" ifadelerini kullandilar.
Kaynak: İHA