Kumarbazlar Jandarmayi Karsilarinda Görünce Ne Yapacagini Sasirdi

Izmir’in Bornova ilçesinde, iki farkli isletmede kumar oynarken yakalanan 96 kisiye 389 bin 280 TL idari para cezasi kesildi. Jandarmayi karsilarinda görünce ne yapacagini sasiran kumarbazlar kaçmaya çalisti; ama basarili olamadi.

Kumarbazlar Jandarmayi Karsilarinda Görünce Ne Yapacagini Sasirdi
Izmir Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler, Bornova ilçesindeki Yaka ve Gökdere Mahallesi’nde bulunan iki farkli umuma açik isletmede kumar oynandiginin bilgisini aldi.

Izmir Cumhuriyet Bassavciliginin talimati istikâmetinde harekete geçen Bornova Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, belirlenen adreslere baskin yapti. Baskinlarda, o sirada tombala oynayan 96 kisi suçüstü yakalandi. Bu kisilere, 389 bin 280 TL idari para cezasi kesildi.

Defalarca mühürlenmisti, bazilari kaçmaya çalisti

Jandarmayi karsisinda gören kumarbazlar ne yapacagini sasirdi. Bazilari kaçmaya çalissa da basarili olamadi.

Tombala oynanan isletmelerin, daha önce defalarca mühürlendigi; ama yine de mühür bozularak kumar oynandigi belirlenirken, kumar oynamak için kullanilan materyallere el konuldu.

Süpheliler A.Ç. ve Ö.T. hakkinda ise "Kumar Oynamak Için Yer ve Imkan Saglamak" ve "Mühür Bozma" suçundan adli islem baslatildi. Isletmeler yeniden mühürlenerek kapatildi.
Kaynak: İHA