Düzce'de Yeni Açilan Yollar Asfaltlaniyor

Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, Körpesler Mahallesi ile Çamköy Mahallesini birbirine baglayacak olan 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalismalarina basladi.

Düzce'de Yeni Açilan Yollar Asfaltlaniyor
Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, sehrin muhtelif bölgelerinde gerçeklestirdigi çalismalarin yani sira alternatif geçis güzergahlarinin açilarak trafigin saglikli sekilde islerligine yönelik planlamalarini hayata geçiriyor.

Hava sartlarinin uygunluguna göre hareket ederek yürütülen çalismalar çerçevesinde 2022 yilinin sonunda Körpesler ile Çamköy Mahalleleri arasindaki baglantiya da önemli katki saglayacak olan kavsagin yapimini tamamlayarak önemli bir eksikligi daha gideren müdürlük, simdide iki mahallenin birbirine baglantisini saglayacak yolun çalismalarina basladi.

PMT serilmesinin ardindan asfaltlamaya hazir hale getirilen 3 kilometrelik yolda hizli sekilde asfaltlama çalismalarina da baslayan ekipler, asfalt serilmesi kisa sürede tamamlayarak yolun tamamen araç trafigine uygun hale getirilerek hizmete açilmasini planlaniyor.
Kaynak: İHA