Çarsi Usak'ta Çalismalar Hiz Kazandi

Usak Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Çarsi Usak’ta ayakkabicilar çarsisi, eski garaj ve çarsamba pazari yeni bir yüze kavusmak için gün sayiyor. Baskan Çakin, yaptigi açiklamada; kent meydanlarini ve modern bir yapiyi içeren projede sürecin hiz kazandigini vurguladi.

Çarsi Usak'ta Çalismalar Hiz Kazandi
Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin Belediye Meclisi Haziran Ayi Toplantisi’nda Çarsi Usak projesi için olumlu gelismeler oldugunu belirtti.

Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nin yasanan deprem felaketinin yogunluguna ragmen projeyi desteklemeye devam ettiginin altini çizen Baskan Çakin, “Önümüzdeki hafta bakanligimizin görevlileri esliginde vatandaslarimizla nihai görüsmeleri saglayarak muvafakat senetlerini imzalamaya baslayacagiz. Hedefimiz yaz sonuna kadar gerekli islemleri tamamlayarak proje için yikim çalismalarina baslamak.” dedi.



Ayakkabicilar için alan hazirlanacak

Ayakkabicilar çarsisi esnafinin da proje yapim süresinde çalismasini sürdürmesi ve magduriyet yasamamasi adina çalistiklarini ifade eden Baskan Çakin, “Ayakkabicilarimizin yer almasi için yapimini planlamis oldugumuz, yeni belediye binasinin yaninda bulunan alan içinse ihale asamasindayiz. Hedefimiz buradaki dükkanlarin yapimini tamamlamak ve süreci hizlandirmak” dedi.

Kaynak: İHA