Baskan Savran, KAPEM Kursiyeri Gençlerle Bir Araya Geldi

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Kapadokya Egitim Merkezi’nde (KAPEM) açilan kurslara katilan gençlerle bir araya geldi.

Baskan Savran, KAPEM Kursiyeri Gençlerle Bir Araya Geldi


Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Pasa Konagi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nü ziyaret etti. Burada beraberinde Baskan Yardimcisi Furkan Feralan ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ilyas Acar ile birlikte Kapadokya Egitim Merkezi (KAPEM) bünyesinde açilan Bilgisayar, Almanca ve Türk Isaret Dili (TID) kurslarini gezen Baskan Savran, egitim faaliyetleri hakkinda bilgiler aldi. Kurs ögretmenleri ve kurslarla katilan gençlerle bir süre sohbet eden Savran, kursiyer ögrencilere ve egitmenlere basarilar diledi.

Basta gençler olmak üzere her yas grubundan vatandaslarin ücretsiz olarak faydalanabilecekleri KAPEM bünyesinde çesitli branslarda çok sayida kurs açtiklarini ve kurslara büyük bir ilginin oldugunu belirten Savran, gençlerin burada aldiklari egitim sayesinde kisisel gelisimlerine katki sagladiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA