Tarsus'a 27 Futbol Sahasi Büyüklügünde Yesil Alan

İçel’in Tarsus ilçesinde Gaziler Mahallesi’ne yapilan park ve yesil alanin açilisi, mahalle halkini katilimi ile gerçeklestirildi. Bu açilisla birlikte ilçeye 27 futbol sahasi büyüklügünde yesil alan kazandirildigi bildirildi.

Tarsus'a 27 Futbol Sahasi Büyüklügünde Yesil Alan
Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, hizmet odakli bir belediye olduklarini vurgulayarak, “Gaziler Mahallemize kazandirdigimiz park ve yesil alanin hayirli olmasini diliyorum. Çok güzel bir söz var; ’yaygin söz dogrudan iyidir’ diye. Göreve geldigimizde 213 milyon TL’lik bir bütçeye sahip olan belediyeden simdi 2 milyar 200 milyon TL’ye ulasan bir Tarsus Belediyesi. Bu bütçeyi halkim için hizmet yaparak kullaniyoruz" dedi.

Tarsus Belediyesinin her güne bir açilis yaparak yenilikler getirdigi söyleyen Bozdogan, “Artik bizim bir mottomuz var; ’her gün 1 açilis. Bu belediye bunu yapar. Niye yapar, çalmayan çirpmayan bir belediye var artik. Birilerine peskes çekilmiyor. Ne kazaniliyor, ne yapiliyorsa oldugu gibi halkin parasini halka yansitmaya çalisiyoruz. Düsünün bir belediye artik hastane yapiyor. Bir belediye, meydani olmayan kente meydani yapiyor. Bir tanede degil, 3 tane yapiyor. Neden çok rahat bir sekilde bunlari konusuyorum. Çünkü bu para sizin paraniz. Rahatlikla bu hizmetlerin hepsi açilis seklinde ortaya konuyor. Hiç kimse Tarsus’taki hizmetlerin önünü kesemez" diye konustu.



"Kentsel dönüsümü bir an önce bitirmek istiyoruz"

Tarsus’ta çalismalarin sürdügünü belirten Baskan Bozdogan, “Az sonra kentte yapimi devam eden projeleri gezecegim. Ve en kisa zamanda da buranin açilislari olacak. Özellikle muhtarimiza tesekkür ediyorum. Kendileri geldiler, ’Tarsus Belediyesi olarak mahalleme bunlari yapin’ dediler. Keske daha çok yerimiz olsa daha çok yerler yapsak. Benim en büyük istegim bu kentte kentsel dönüsümü bir an önce bitirmek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA