Ünlülerin Organizatörü Olarak Biliniyor Açiklamasi 80 Ödül Alarak Kirilmasi Güç Bir Rekora Imza Atti

Ünlülerin organizatörü olarak bilinen ve Dünyanin birçok bölgesinde basarili organizasyona ‘By Mustafa Organizasyon’ markasiyla imza atip, 80 ödül alarak kirilmasi güç olan bir rekoru elinde tutan Mustafa Bozkurt, 27’nci yilini coskuyla kutluyor.

Ünlülerin Organizatörü Olarak Biliniyor Açiklamasi 80 Ödül Alarak Kirilmasi Güç Bir Rekora Imza Atti
Mustafa Bozkurt, 1996 yilinda üniversite yillarinda basladigi organizasyon hayatini basari ile sürdürüyor. ‘By Mustafa Organizasyon’ markasi ile sayisiz basariya imza atan Bozkurt, kurumsal ve bireysel organizasyonlarda adindan sikça söz ettiriyor. Ülkenin önde gelen marka ve ailelerine hizmet veren Mustafa Bozkurt, ayrica 2023 yilinda 70 ülkeye ihracatta gerçeklestirdi.

Ünlülerin organizatörü olarak bilinen Bozkurt, ‘By Mustafa Organizasyon’ markasi birçok ünlü isme de dügün organizasyonu yapti. Aralarinda Demet Akalin, Kadir Ezildi, Seren Serengil, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi isimlerin bulundugu ünlülerin özel gün ve gecelerini de organize eden Bozkurt, 27’nci yilini geride birakmanin heyecanini yasiyor. Klass Magazin, Quality Dergisi, Golden Palm, Moonlife, Magazinkolik ve Gecce.com gibi pek çok ödül törenlerini de organize eden Mustafa Bozkurt, markasiyla bugüne kadar 80 ödül alarak kirilmasi güç bir rekora da imza atti.
Kaynak: İHA