Sakarya Büyüksehir'in Bungalovlari Dogaya Renk Katti Açiklamasi 4 Tanesi Tamam

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Sakarya’nin merkezi haline geldigi bungalov otelciliginde vatandaslara uygun fiyata tatil imkâni sunacagi 10 adet bungalovun 4’ünü tamamladi, dogayla bütünleserek bölgeye renk katan projede diger 6 bungalovun, çevre ve peyzaj islemlerinin bitirilmesi için çalismalar hizlandi.

Sakarya Büyüksehir'in Bungalovlari Dogaya Renk Katti Açiklamasi 4 Tanesi Tamam
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sosyal hayata önemli dokunuslar yapmaya devam ediyor. Uçak, Ters Ev, Millet Kiraathaneleri, Vagon Park hizmetleri ve sehirdeki tüm sosyal donati alanlarina dokunusuyla vatandaslarin sosyal yasamina katki sunan Büyüksehir, turizm alaninda da önemli adimlar atiyor. Hizmet verdigi tesislerde vatandaslara ayricalikli imkanlar sunan Büyüksehir, bastan sona elden geçirdigi Sakarya Il Ormani Tabiat Parki’nda orman evlerinden sonra bungalov yapimina basladi.

Orman konseptli otel evlerinin hemen yaninda baslayan otelde çalismalar, hizmetin sezona yetistirilmesi için hizlandi. 10 adet bungalovdan 4’ünün yapimi tamamlandi.

Çevre düzenlemesi, yürüyüs yollari ve ahsap merdivenlerin yapimi ve 6 adet bungalovda islem devam ediyor. Çalismalar tamamlandiginda Büyüksehir, özellikle son dönemde çok tercih edilen bungalov otelciligi konusunda vatandaslara piyasadan daha makul sartlarda hizmet verecek. Bireysel turizmin vazgeçilmesi haline gelen ve son yillarda Sapanca’nin ‘merkez konumunda’ oldugu bungalov tatili, Sakarya’da ve Türkiye’nin dört bir yanindan gelen misafirler için daha ulasilabilir ve kolay hale gelecek. Baskan Ekrem Yüce’nin talimatiyla hizlandirilan çalismalarin en kisa sürede tamamlanmasi hedefleniyor.

Islemler bittiginde otel bölgesi yesil peyzaj alanlari, yürüyüs yollari, ahsap merdivenler ve tabiatin en özel ürünleriyle süslenecek. Yesilin her tonuna ev sahipligi yapan Il Ormani Tabiat Parki’ndaki bu hizmet Türkiye’ye örnek olacak. Son teknolojik ürünleri, modern tasarimi ve 42 metrekare olan her bir bungalovda olusturulacak konforlu alanlariyla hizmetin yogun bir talep görecegi tahmin ediliyor.
Kaynak: İHA