Haymeana Anaokulunda Mezuniyet Heyecani

Haymeana Anaokulunda mezuniyet töreni yapildi. Anaokulunun bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine ögrenci velileri yogun ilgi gösterirken minik ögrenciler ilk kez mezuniyet sevinci yasamanin mutlulugunu aileler ile birlikte yasadi.

Haymeana Anaokulunda Mezuniyet Heyecani
Okul öncesi egitimlerini tamamlayan Haymeana Anaokulu ögrencileri cübbe giyip, kep takarak mezun oldular. Miniklerin hazirladigi mezuniyet töreni büyük ilgi gördü. Haymeana Anaokulu mezuniyet töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

Ardindan Ugur Böcekleri Sinifi Ögretmeni Emine Çaglar ve ögrencileri tarafindan hazirlanan Kafkas Dans Gösterisi izleyicilerden büyük begeni topladi. Miniklerin dans gösterisinin ardindan Haymeana Anaokulu Ögretmeni Emine Çaglar bir konusma yaparak, “Ailelerimize çocuklarini bizlere güvenip, emanet ettigi için tesekkür ediyorum. Bugün burada ilk kez karne heyecani yasayan çocuklarimiz bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Ögretmen Emine Çaglar’in konusmasinin ardindan minik ögrenciler tarafindan çesitli oyun gösterileri yapildi. Oyunlarin ardindan Okul Müdürü Ayse Karakas minik ögrencilerin mezuniyet belgelerini verdi. Karakas, "Bugün, egitim hayatlarinin ilk basamagini tamamlayan ögrencilerimiz adina çok heyecanli ve gururluyuz. Umuyoruz üniversiteden mezun olacaklari günlere de hep birlikte sahitlik ederiz.” dedi.

Program, toplu hatira fotografi çekimiyle ve okul bahçesinde düzenlenen kokteylle son buldu.
Kaynak: İHA