Baskan Kilca Açiklamasi 'Amacimiz Ortak Akilla Karatay'imizin Yasam Kalitesini Artirmak'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Söz Meclisleri çerçevesinde vatandaslari agirlayarak onlarin sorunlarini ve taleplerini dinledi. Söz Meclisi bulusmalarina yeniden basladiklarini söyleyen Kilca, gayelerinin ortak akilla Karatay’in yasam kalitesini artirmak oldugunu söyledi.

Baskan Kilca Açiklamasi 'Amacimiz Ortak Akilla Karatay'imizin Yasam Kalitesini Artirmak'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, gerçeklestirdigi Karatay Söz Meclisleri programlarina kaldigi yerden devam ediyor. Baskan Hasan Kilca, Karatay Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen programda hemsehrilerinin sorunlarini ve taleplerini tek tek dinleyerek istisareler yapti, notlar aldi, çözüm için belediye baskan yardimcilari ve ilgili müdürlere talimatlar verdi. Hasan Kilca, vatandasa daha iyi hizmet saglamak amaciyla bu bulusmalara ayri bir önem verdiklerini ve söz konusu programin kendileri için son derece verimli geçtigini söyledi.



“Amacimiz ortak akilla Karatay’imizin yasam kalitesini artirmak"

Hasan Kilca, “Her firsatta hemsehrilerimizle bir araya gelerek onlarla hasbihal etme, istisarelerde bulunma ve sorunlarini dinleyerek birlikte çözüm üretme firsati buluyoruz. Zaman zaman halk günleri yapiyorduk. Pandemi döneminde biraz ara vermek zorunda kalmistik, insallah bundan sonra tüm hemsehrilerimizle kaldigimiz yerden görüsmeye devam edecegiz. Biz hep sahadayiz. Belediye olarak gerek çalismalarimizi yürütürken gerekse hizmetlerimizi götürürken, vatandaslarimizla bire bir görüsüyoruz. Esnaf ziyaretleriyle birlikte sanayi, pazar yeri ve mahallelerimize sik sik ziyaretler yapiyoruz. Bize özel olarak durumunu iletmek isteyen ya da söyleyecekleri olan vatandaslarimizi dinlemek için bugün de buradayiz. Simdi artik is zamani, Konya’miza hizmet etme zamani diyoruz. Biz hemsehrilerimize hizmet etmek için görev aldik. Tüm Karatay’imizin emanetini tasimaya, onlarin sorumlulugunu üstlenmeye ve hata yapmamaya gayret ediyoruz. Bu sorumlulugun ne kadar agir oldugunun farkindayiz. Çalisma noktalarimizda tüm Karatay’imizin emanetini tasidigimizin bilinciyle hareket ediyoruz. Özellikle hiçbir fark gözetmeksizin sehrimizin her noktasina hizmet etmeye gayret ediyoruz. Amacimiz ortak akilla Karatay’imizin yasam kalitesini artirmak. Bu vesileyle yanimizda olan ve her zaman bizlere destek veren tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Öte yandan Karatay Söz Meclisi’ne katilarak fikirlerini, sorun ve taleplerini iletme imkani bulan Karataylilar da programdan son derece memnun olduklarini belirterek, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA