4 Kusaktir Agizlari Tatlandiran Firmaya 'Altin Kabak' Ödülü

1928 yilinda Sakarya’da hizmet vermeye baslayan ve 4 kusaktir sehrin tescilli ürünü islama köfte ve kabak tatlisiyla agizlari tatlandiran Köfteci Ismail, ‘Altin Kabak’ ödülüne layik görülerek basarisini taçlandirdi.

4 Kusaktir Agizlari Tatlandiran Firmaya 'Altin Kabak' Ödülü
Altin Kabak Ödülleri her sene oldugu gibi bu sene de gösterisli bir organizasyonla gerçeklesti. Edebiyat, sanat, saglik, medya ve is dünyasinin basarili isimleri farkli alanlarda gösterdikleri basari ile ödüllendirildi. Sektöründe fark olusturan, yenilikçi yapilariyla öne çikan isimlerin ödüllendirildigi geceyi ise ünlü isim Tugba Özay sundu. Sanattan edebiyata, sagliktan gidaya birçok dalda ödülün verildigi geceye Köfteci Ismail damgasini vurdu. 1928 yilinda Sakarya’da hizmet vermeye baslayan Köfteci Ismail sehrin tescilli ürünü kabaktan en iyi tatliyi yapan firma olarak ‘Altin Kabak’ ödülüne layik görüldü.

Köfteci Ismail’in ödülünü 4’üncü kusak veliahtlar Ismail Cem Köprülüoglu ve Eren Köprülüoglu aldi. Sakarya’nin tescilli damak tadi islama köfte ve kabagini bulusturan Köfteci Ismail’in ‘Altin Kabak’ ödülünü sunucu Tugba Özay takdim etti.
Kaynak: İHA