Karaman'da Demokrat Parti'den Cumhurbaskani Erdogan'a Pankartli Ve Fotografli Destek

Karaman’da Demokrat Parti (DP) Il Baskani Emir Musa Beydili, parti il binasinin kapisina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in resmini asarak, Karaman teskilati olarak devletin bekasi için 14 Mayis’ta Erdogan’i destekleyeceklerini söyledi.

Karaman'da Demokrat Parti'den Cumhurbaskani Erdogan'a Pankartli Ve Fotografli Destek
Emir Musa Beydili, 14 Mayis’ta Karaman’da Demokrat Parti Il ve Ilçe teskilatlari olarak, devletin bekasi için Cumhur Ittifaki adayi olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i destekleme karari aldiklarini belirterek, “Türkiye’nin ve memleketimizin gelecegi bizim için çok önemlidir. Bize devletimizin durusu çok önemlidir. Devletini, memleketini, bayragini ve ezanini tanimayana bu ülke asla teslim edilmez. Bizler bu ülkeyi kanlar dökerek aldik. Bugün 6’li diye çikildigi yolda masanin sayisi 9 oldu. Kandilden yönetilecek bir Türkiye’ye biz asla müsaade etmeyiz. Böyle bir seyin içinde de elimiz olmaz. Bu nedenle Millet Ittifakinin Cumhurbaskani adayina da, eli kanli terör örgütüne de oy vermeyiz" dedi.



“Genel baskani asilmis bir partinin nerede duracagi çok önemlidir”

Beydili, ’Bu konuda kendi partimizin bize tepki gösterip göstermesi önemli degil" diyerek, “Bugün ben Demokrat Parti’nin Karaman Il Baskaniyim ve il teskilati olarak bizlerin almis oldugu bir karar var. Genel merkezin ne yapacagi bizleri baglamiyor. Ben bu durumu bizzat genel baskanimiza da söylemistim. Durusunun yanlis oldugunu kendisine defalarca söylemistim. Genel baskani, basbakani asilmis bir partinin nerede duracagi çok önemlidir. Sehitlerimizin ve Adnan Menderes’in kemiklerinin sizlamamasi için bunu yapiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA