CHP Mengen Ilçe Teskilati'nin Pankartlari Yüzünden Alani Göremeyince Duruma Tepki Gösterdi

Millet Ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun Bolu’daki mitinginin ardindan kavga çikti. Taraflar, polis ve çevredeki vatandaslar tarafindan güçlükle sakinlestirildi.

CHP Mengen Ilçe Teskilati'nin Pankartlari Yüzünden Alani Göremeyince Duruma Tepki Gösterdi
CHP Genel Baskani ve Millet Ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun Bolu’daki mitinginin ardindan gençler ile CHP Mengen Ilçe Teskilati arasinda gerginlik yasandi. Miting alanina gelen bir grup genç, CHP Mengen Ilçe Teskilati’nin pankartlari yüzünden alani göremeyince duruma tepki gösterdi. Taraflar arasindaki tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Arbede sirasinda bir gencin kiyafeti de yirtildi. Taraflar, polis ve miting alanindaki diger vatandaslarin müdahalesiyle ayrildi.

"Çok yazik"

Olayi anlatan genç, "Miting alaninda biz en öndeydik. Mengen pankarti açan bir kaç sahis vardi. ’Pankart’ açmayin dedik, alani göremiyorduk" dedi.

Miting alanindaki engelli bireyin ön taraftan arka siralara dogru gönderildigini, bu duruma da tepki gösterdiklerini söyleyen genç, "Engelli birini en önden, arka tarafa gönderdiler. Engelli adami savundugumuz için bize bunlari yapiyorlar. Gerçekten kötü söz kullanmak istemiyorum. Arkadasimiza bir anda habersiz sekilde saldirdilar. ’Yasimiza hürmet göster’ dedi, o bizim yasimiza sevgi göstermedi. Çok yazik. Biz bu zihniyetin degistirilmesi için buraya geldik. Yazik, gerçekten çok yazik" diye konustu.

Kaynak: İHA