Kaza Sonrasi Hüzünlü Bekleyisin Ardindan Aci Haber Geldi

Bolu’da iki aracin çarpismasi sonucu 7 kisinin yaralandigi kazada, agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Mualla Özbey hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Esiyle birlikte kazaya karisan ancak kazadan yara almadan kurtulan Mehmet Özbey’in kaza sonrasi araç basinda hüzünlü bekleyisi ise, fotograf karelerine yansidi.

Kaza Sonrasi Hüzünlü Bekleyisin Ardindan Aci Haber Geldi
Kaza, D-100 karayolu Yumrukaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine gitmekte olan Melike Taskin idaresindeki 54 B 5834 plakali hafif ticari araç ile D-100 karayolunda karsiya geçmek isteyen Mehmet Özbey yönetimindeki 14 ABR 917 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle iki araç refüje savruldu. Kazada 14 ABR 917 plakali araç içerisinde yolcu konumunda bulunan Mualla Özbey ve Meryem Tombul agir yaralanirken, sürücü Mehmet Özbey ise yara almadan kurtuldu. Ayrica hafif ticari araç içerisinde bulunan sürücü Melike, Efe, Emre ve Zümra Taskin yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye saglik, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kisa süre içerisinde gelen saglik ekipleri tarafindan, agir yarali olan ve kalbi duran Mualla Özbey’e kaza mahallinde dakikalarca kalp masaji yapildi. Kalp masaji yapilarak ambulansa bindirilen Mualla Özbey hastaneye kaldirilmisti. Hastanede tedavi altina alinan Mualla Özbey, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Esi aracin basinda dakikalarca oturmustu

Öte yandan, kazadan yara almadan kurtulan sürücü Mehmet Özbey, esi Mualla Özbey’in ve araçta bulunan Meryem Tombul’un hastaneye götürülmesinin ardindan paramparça olan aracinin yani basinda dakikalarca hüzünlü bir sekilde oturdu. Özbey, daha sonra ise tedbir amaçli hastaneye götürüldü.

Kaza ani araç kamerasinda

Meydana gelen kaza ise bir aracin içerisinde bulunan kameraya yansidi. Yolun karsisina geçmek isteyen otomobile, hafif ticari aracin çarptigi feci anlar saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA