Gözleriniz Yolda, Gönlünüz Darda Kalmasin

1-7 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Erzincan Il Emniyet Müdürlügü ve Erzincan Il Milli Egitim Müdürlügünce ögrencilere yönelik bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Gözleriniz Yolda, Gönlünüz Darda Kalmasin
Sehit Jandarma Er Fatih Çaybasi Ortaokulu bahçesindeki Trafik Egitim Parkinda düzenlenen programa; Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Erzincan Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Il Milli Egitim Müdür Vekili Murat Demir, ögretmenler, trafik polisleri ve ögrenciler katildi.

Çocuklara trafik bilincinin asilanmasi, farkindalik olusturulmasi, trafik isaret ve isiklarinda ne sekilde hareket edileceginin ve karsilasilan sorunlara karsi ne gibi tedbirler alinacaginin ögretilmesi amaciyla Çocuk Trafik Egitim Parkinda trafik polisleri tarafindan ögrencilere egitimler verildi.

Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensuplari egitime katilan ögrencilerle sohbet ederek, kirmizi düdük ve hediye taktim ettiler.

Vali Makas, trafik kurallarina duyarli ve bu kurallarin uygulamaya geçirilmesinde farkindalik sahibi yeni nesillerin yetismesi temennisinde bulunarak, tüm vatandaslarimizin trafik kurallarina uymalarini istedi.
Kaynak: İHA