Avcilar Belediye Baskani Hançerli Memleketi Tokat'ta Hemsehrileriyle Bulustu

Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, seçim çalismalari çerçevesinde geldigi memleketi Tokat’ta hemsehrileriyle bulustu.

Avcilar Belediye Baskani Hançerli Memleketi Tokat'ta Hemsehrileriyle Bulustu
Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, memleketi Tokat’ta seçim çalismalarina devam ediyor. 14 Mayis Pazar günü gerçeklesecek olan Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekilligi Seçimleri çerçevesinde memleketi Tokat’a gelen Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, ilçelerde seçim çalismasi yürüttü. Beraberindekilerle esnaf ve vatandaslarla bulusan Hançerli, yogun ilgi ve sevgiyle karsilandi. Hançerli, Almus, Artova, Yesilyurt, Pazar, Sulusaray, Çambali, Kizilcaören, Yagsiyan, Erbaa, Niksar, Bereketli, Bozyali ve Üzümören’de muhtarlarla da bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaslar, Istanbul’da hemsehrilerinin belediye baskani olmasindan gurur duyduklarini ve 14 Mayis’ta bahari büyük mutluluk ve heyecanla karsilayacaklarini belirttiler. Yogun seçim çalismalarina 3 gün boyunca devam eden Hançerli, Resadiye Belediyesi ve CHP Resadiye ilçe yönetimi, Ataköy Belediyesi ve CHP Ataköy ilçe yönetimi, Almus Belediye Baskani’ni da ziyaret ederek bilgi alisverisinde bulundu.

“Degisimin zamani geldi, Tokatlilar da artik bahari yasamak istiyor”

4 Mayis seçimlerinin ülke açisindan çok önemli oldugunu belirten Turan Hançerli, "Seçim çalismalari kapsaminda dogdugum büyüdügüm sehrimdeyim, Tokat’tayim. Buralara bahar gelmis, bahar memleketimin dört bir yanini sarmis. Bahar 14 Mayis sonrasinda tüm Türkiye’de gelecek ve hepimizin yüzü gülecek. Millet artik bahari yasamak istiyor. Degisim havasi memleketim Tokat’ta var. 3 günde binlerce Tokatli hemsehrimle selamlastik, konustuk, dertlestik. Tokatlilar da tüm Türkiye’de oldugu gibi heyecanla 14 Mayis’ta baharin gelmesini bekliyor. 13. Cumhurbaskani adayimiz Kemal Kiliçdaroglu öncülügünde gerçek sorunlari gerçek çözümler ile çözecegiz. Güler yüzüyle bizi misafir eden hemsehrilerime tesekkür ederim" dedi.

Hançerli, 3 gün süren yogun programin ardindan Tokat’ta seçim çalismalarini tamamladi.
Kaynak: İHA