Köylüye Devletin Sefkat Elini Her Daim Hissettiren Vali Hacibektasoglu, Köy Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, köy ve mezra ziyaretlerine bugün de devam ederek vatandaslarla bir araya geldi. Devletin sefkat elini her daim köylülere hissettiren Vali Hacibektasoglu, “Amacimiz kirsalda yasayan vatandaslarimizin huzur ve güven ikliminde yasam kalitelerini yükseltmektir” dedi.

Köylüye Devletin Sefkat Elini Her Daim Hissettiren Vali Hacibektasoglu, Köy Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Vali Hacibektasoglu, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük ile birlikte Eruh ilçesine bagli Okçular, Yanikses, Çizmeli, Bilgili, Bilgili köyüne bagli Çayirli mezrasi, Kusdali köyüne bagli Tatlipinar mezrasi ile Pervari ilçesine bagli Doganca, Erkent köyü ile Erkent köyüne bagli Sigirli mezrasini ziyaret etti.

Vali Hacibektasoglu ilk olarak Okçular köyü Erkantepe üs bölgesi ile Okçular Jandarma Karakol Komutanligini ziyaret etti.

Kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Siirt Valisi Hacibektasoglu, üs bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgenin güvenlik ve asayisi hakkinda askeri yetkililerden bilgi aldi.

Daha sonra Okçular ve Yanikses köylerini ziyaret eden Hacibektasoglu, vatandaslarin sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Yanikses köyü ilkokulunu da ziyaret eden Vali Hacibektasoglu, ögrencilerle sohbet etti, çesitli hediyeler verdi.

Vali Hacibektasoglu ve beraberindekiler daha sonra sirasiyla Pervari’ye bagli Erkent, Doganca ve Doganca köyüne bagli Sigirli mezrasi, Eruh, Kusdali köyüne bagli Tatlipinar mezrasi, Bilgili köyü ve Çayirli mezrasi ile Çizmeli köyünü ziyaret etti.

Vatandaslarin talep ve isteklerini yetkililere tek tek not aldiran Hacibektasoglu, devletin tüm imkan ve kabiliyetlerinin vatandaslar için seferber edildigini, huzur ve güven ikliminde vatandaslarin taleplerinin en kisa sürede bütçe imkanlari dahilinde karsilanacagini dile getirdi.

Amaçlarinin kirsalda yasayan vatandaslarin yasam kalitelerini daha da yükseltmek oldugunu ifade eden Vali Hacibektasoglu, vatandaslara birlik, beraberlik ve kardeslik mesajlari verdi. Ziyaret ettigi köy ve mezralarda çocuklarla da yakindan ilgilenen Hacibektasoglu, beraberinde getirdigi çesitli hediye ve oyuncaklari çocuklara dagitti.

Vali Hacibektasoglu’nun ziyaret programina, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Eruh Kaymakami Ömer Faruk Özdemir, Pervari Kaymakami Necati Aktan, Il Özel Idare Genel Sekreter Yardimcisi Abdülmecit Ilhan ve yatirimci kurumlarin il müdürleri katildi.

Kaynak: İHA