Vali Akkoyun Açiklamasi 'Karamanlilar En Iyi Kamu Hizmetlerine Layik'

Karaman’da, Köylere Hizmet Götürme Birligi Baskanligi’nin Mayis ayi olagan meclis toplantisi gerçeklestirildi. Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karamanlilarin en iyi kamu hizmetlerine layik oldugunu söyledi.

Vali Akkoyun Açiklamasi 'Karamanlilar En Iyi Kamu Hizmetlerine Layik'
Piri Reis Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplanti Vali Tuncay Akkoyun’un katilimiyla yapildi. Toplantida konusan Vali Akkoyun, 2022 yilinin kamu yatirimlari hususunda çok basarili bir yil oldugunu belirterek, muhtarlarin, köylerdeki ihtiyaçlarin tespit edilmesi ile kamu yatirimlarinin planlanmasi ve uygulanmasi noktasinda önemine vurgu yapti. Karaman’da köylerin alt yapisi, içme suyu ve diger bütün yatirimlarin çok büyük bir gayretin ve emegin neticesi oldugunu kaydeden Vali Akkoyun, hemsehrilerinin yasadiklari yerlerde mutlu ve müreffeh bir hayat sürdürmeleri için çalismayi sürdüreceklerini ve köylerde yeni kamu yatirimlarinin gerçeklesmeye devam edecegini söyledi.

Konusmasinin devaminda Karamanlilarin en iyi kamu hizmetlerine layik olduguna isaret eden Akkoyun, kamu hizmetlerinin vatandaslara ulastirilmasinda hiz-kalite dengesine dikkat çekerek, kamu yatirimlarinin hem hizli hem de kaliteli bir sekilde gerçeklesmesinin ehemmiyetini ifade etti.

Vali Tuncay Akkoyun, gelisen ve büyüyen Türkiye ile dogru orantili olarak Karaman’in da gelismeye ve büyümeye devam edecegini belirtti.

Toplantinin hayirli olmasini temenni eden Vali Tuncay Akkoyun, kamu yatirimlarinin vatandaslara ulastirilmasinda, Il Genel Meclisine, Il Özel Idaresine, Köylere Hizmet Götürme Birligine, muhtarlara ve emegi geçen herkese tesekkür ederek, kolayliklar diledi.

Toplantiya, Vali Yardimcisi Fatih Eroglu, Il Genel Meclis Baskani Eyyup Çayir, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katildi.

Kaynak: İHA