Salihli Belediyesi'nin Ücretsiz Yaz Spor Kurslari 6 Bransta Açiliyor

Salihli Belediyesi, ögrencilerin yaz tatilini spor etkinlikleri yaparak en iyi sekilde degerlendirmesi amaciyla 6 farkli bransta ücretsiz yaz spor kursu düzenliyor.

Salihli Belediyesi'nin Ücretsiz Yaz Spor Kurslari 6 Bransta Açiliyor
Salihlili çocuklarin saglikli ve tam donanimli bireyler olarak yetismesine katki saglamak adina projeler gelistiren Salihli Belediyesi, yaz spor kurslari ile yaz tatilinde ögrencileri sporla bulusturuyor. Salihli Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü tarafindan alti bransta açilacak olan ve temel egitimin verilecegi yaz spor kurslarina kayitlar 1 Haziran Persembe günü baslayacak.

Futbol (2010-2016 dogumlular), voleybol (2009-2014 dogumlular), judo (2013-2018 dogumlular), karate (2005-2018 dogumlular), cimnastik (2016-2018 dogumlular) ile zumba-fitness ve pilates (2010-2015 dogumlular) dallarinda 4 Temmuz Sali günü açilacak olan yaz spor kurslarina kayitlarin, 1-16 Haziran tarihlerinde hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasinda Atatürk Spor Salonu’nda yapilacagi açiklandi. Yaz spor kurslarinin 4 Temmuz Sali günü baslayip, 8 Eylül Cuma günü sona erecegi ögrenildi.

Yaz spor kurslarinda deneyimli ve uzman egitmenler yönetiminde ögrencilerin spor egitimi alacaklarini belirten Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, “Gelecegimizin güvencesi gençlerimizin, spora baslamalarini ve tatilini en verimli sekilde degerlendirmeleri amaciyla belediyemiz tarafindan düzenlenen yaz spor kurslari sayesinde, çocuklarimizin sosyal ve bedensel gelisimlerine katki saglamayi, çesitli spor dallarini onlara tanitarak sevdirmeyi ve yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini sürmelerini istiyoruz. Amacimiz, çocuklarimiza ve gençlerimize spor yaptirirken, onlari kötü aliskanliklardan korumak ve topluma örnek bireyler olarak kazandirmaktir” dedi.

Kaynak: İHA