Kalabalik Grup Sokak Ortasinda Bir Kisiye Saldirdi, O Anlar Amatör Kamerada

Zonguldak’in Devrek ilçesinde iddialara göre aralarinda daha önce sözlü tartisma geçen bir grup; gece 21.30 siralarinda Sercan Camci’ya saldiri gerçeklestirdi. O anlar ise vatandas tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Kalabalik Grup Sokak Ortasinda Bir Kisiye Saldirdi, O Anlar Amatör Kamerada
Olay, Devrek ilçesi Eski Mahalle Alparslan Sokak’ta saat 21.30 siralarinda yasandi. Iddiaya göre daha önce aralarinda bilinmeyen bir sebeple husumet bulunan bir grup kalabalik; Sercan Camci’ya saldirdi. O anlar ise amatör kamera tarafindan saniye saniye kaydedildi. Aldigi darbelerle yaralanan Sercan Camci hastaneye kaldirilirken olayla ilgili sorusturma baslatildi. Olayla ilgili yapilan sorusturmada E.H., Y.E.G. ve M.D., isimli sahislar ise gözaltina alindi. Diger yandan kamera arastirmasinda olaya karistigi tespit edilen sahislar içinde yakalama çalisma baslatildi.

Sercan Camci olayindan ardindan yaptigi açiklamada, "Bu arkadaslar bizimle alip veremedikleri ne ise bizleri hakaret ve tehdit ederek kavgaya çagirdilar. Sonrasinda biz gidip kavga etmeyelim. Küçük çocuklarsiniz dedim. Olayin ardindan seçim günü eglence için katildigimizda bizim mahalleden çocuklari yakalayip kavga etmeye baslamislar. Daha sonra bize haber geldi. Bizde araya girerek ayirmaya basladik. Orada mevzu kapanmisti. Daha sonra kardesimi görüp saldiri gerçeklestirmek isterken o kaçiyor, bende eve gitmek için yola çiktigimda beni de görüyorlar. Bende kaçmak istedim ama kaçamadim. Adaletin yerini bulmasini istiyoruz. Tek temellimiz bu yönde bizler Zonguldak il emniyet müdürüne bir söz verdik. Onlarda bize verdiler, insallah geregi yapilacak. Bu çocuklar bizlerden küçük bunlarin bize pusu kurmasi aklina gelmez" dedi.

Kaynak: İHA