Denizli'de Kuvvetli Yagis Hayati Felç Etti

Denizli’de ögleden sonra aniden bastiran siddetli saganak yagis, hayati olumsuz yönde etkiledi. Göle dönen cadde ve sokaklardaki olumsuzluklara aninda müdahale eden belediye ekipler, ulasimin aksadigi noktalar için seferber oldu.

Denizli'de Kuvvetli Yagis Hayati Felç Etti


Denizli’de son 15 gündür araliklarla devam eden ve meteorolojinin de dün uyarisini yaptigi kuvvetli saganak yagis, hayati olumsuz yönde etkiledi. Yaklasik yarim saat devam eden siddetli yagis, biranda yollari göle çevirince sürücü ve yayalar zor anlar yasadi. Bazi ev ve is yerlerinde küçük çagli su baskinlarinin yasandigi siddetli yagisa yolda yakalanan sürücüler, araçlarini yol kenarina alarak beklemeye geçti.

Trafik polislerinin önlem aldigi ana güzergahlarda ve kent merkezinde Denizli Büyüksehir Belediyesine bagli ekipler, gelen ihbarlara hizla müdahale etti. Genellikle gölün olusma sebeplerinden biri olan rögar kapaklarindaki tikanikligi açan ekipler, kisa sürede yaptigi çalismayla selin önüne geçti. Ilçelerde de etkisini gösteren yagmurun siddetini azaltmasiyla birlikte hayat normale döndü.
Kaynak: İHA