Baskan Angi Açiklamasi 'Aziz Milletimiz Dogru Adamla Yürümeye Karar Verdi'

AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, seçim sürecinin kolay olamadigini belirterek, “Aziz milletimiz dogru adamla yürümeye karar verdi. Ülkemiz kazandi, bu ülkenin dostlari kazandi” dedi.

Baskan Angi Açiklamasi 'Aziz Milletimiz Dogru Adamla Yürümeye Karar Verdi'
AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi seçimin ardindan degerlendirmelerde bulunmak üzere basin toplantisi düzenledi.

Il Baskanliginda düzenleneb toplantida konusan Baskan Hasan Angi, 14 Mayis milletvekili seçimlerinin ve 28 Mayis’ta gerçeklesen 2. turun millete ve sehre hayirli olmasini diledi. Baskan Angi, “Sonuçlar itibariyle baktigimiz zaman Cumhurbaskanimiz yola devam ediyor. Aziz milletimiz dogru adamla yürümeye karar verdi. Ülkemiz kazandi, bu ülkenin dostlari kazandi, bu ülkeye dostça yaklasmayanlar da pozisyon degistiriyor. Su 2 gün içinde tüm dünyanin liderleri kutlama mesajlari yayinlayarak veya arayip tebrik ederek Türkiye’ye karsi olan ilgilerini ve bakislarini gösteriyor” dedi.



“En büyük destek Konya’nin”

Türkiye’nin ilk defa 2. turu yasayan bir ülke oldugunu söyleyen Hasan Angi, “Daha önce hep tek turla seçim yasayan bir ülkeyken 2. tur tecrübesini de birlikte gördük. Bu 2 haftalik dönemde tüm Cumhur Ittifaki’nin partilerince sahada tam kadro olarak çalismalari yürüttük. Milliyetçi Hareket Parti’mize, Yeniden Refah Parti’mize ve Büyük Birlik Parti’mize tesekkür ediyorum. Tüm kademeleriyle bu çalismalarin içinde oldular. 14 Mayis’tan sonra seçilen milletvekilleri cumhurbaskanimiza oy isteme noktasindaki saha ziyaretlerinde birlikte oldu. Uyum içinde bir süreç yönetildi. Çünkü ilkeler etrafinda bir araya gelmis liderlerin kadrolari olarak bize düsen de o gücü sahaya yansitmakti. Hamdolsun bu da gerçeklesti” seklide konustu.

Konya’nin ilk günden beri Recep Tayyip Erdogan’a gerek basbakanligi döneminde gerekse cumhurbaskanligi döneminde hep yüksek destegi verdigini belirten Angi, “Onun için ne kadar tesekkür etsek az. En son oranlara baktigimiz zaman en öndeki sehirlerden biriyiz. Türkiye’de 2 adayin aldiklari oy farklarinin sonuca ne kadar yansidigi noktasinda en büyük destek Konya’nin. Cumhurbaskanimizin Konya’ya olan muhabbetine, Konyalilar da karsilik verdi" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA