Ucuzluk Panayiri Basliyor Açiklamasi Depremzede Esnafin Ürünleri De Yer Alacak

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin destekleri ve esnafin katkilariyla düzenlenecek Kocaeli Ucuzluk Panayiri 31 Mayis-4 Haziran tarihleri arasinda kurulacak. Deprem bölgesinde satis yapamayan esnafin ürünleri de panayirda yer alacak.

Ucuzluk Panayiri Basliyor Açiklamasi Depremzede Esnafin Ürünleri De Yer Alacak
Kocaeli Kent Meydaninda Kocaeli Ucuzluk Panayir kuruluyor. Panayir ayni zamanda sosyal sorumluluk çalismalarini da içeriyor. Deprem bölgesinde ürünlerini satamayan esnafin ürünleri de panayirda yer alacak ve saglanacak gelir deprem bölgesinde bulunan esnaf ile depremden etkilenen vatandaslara gönderilecek. Kocaeli esnafinin da yer aldigi panayirin senlik havasinda geçmesi için tüm çalismalar yapiliyor.

Kocaeli Ayakkabicilar, Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular, Kocaeli Terziler, Kocaeli Pastacilar ve Tatlicilar Esnaf ve Sanatkârlar Odasi üyelerinin katilimlari ile gerçeklestirilecek panayir, Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle Izmit Kent Meydaninda basliyor. Panayirda giyim ve hazir giyimden, ayakkabiya, tuhafiye ve konfeksiyon ürünlerinden, pasta, tatli ve pismaniyeye varincaya kadar sezon ve sezon sonu tüm ürünlerde vatandaslarin yüzde indirimli ulasabilmesi saglanacak.

Yarin saat 10.00’da baslayacak olan Kocaeli Ucuzluk Panayiri, 4 Haziran Pazar günü 22.00’de sona erecek. Panayirda birçok eglence ve aktivite de bulunuyor. Çocuklar için eglence alanlari akrobasi gösterileri, bilim sovlar, çocuk oyun gruplari, palyaço, tahta bacak, yüz boyama etkinliklerin yani sira ikramlar yapilacak. Aksam saatlerinde ise konserlerle panayira katilan vatandaslarin eglenceli vakit geçirmesi saglanacak. Her gün çocuk eglence gruplarinin ve sanatçi gruplarinin yer alacagi etkinlik senlik havasinda geçecek.
Kaynak: İHA