Asfalt Döküm Kamyonu Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Gaziantep-Nizip karayolunda bir otomobil ile asfalt kamyonunun çarpismasi sonucu meydana gelen feci kazada, otomobili kullanan mahalle bekçisi Mustafa Lebe hayatini kaybederken, kamyon sürücüsü ise yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Asfalt Döküm Kamyonu Ile Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre Gaziantep-Nizip karayolunda seyir halinde bulunan Mustafa Lebe idaresindeki 33 AHV 040 plakali otomobil ile karsi yönden gelen asfalt kamyonu çarpisti. Feci kazada her iki araç yoldan çikarken asfalt döküm kamyonu ters döndü. Ön tarafindan büyük hasar alan otomobili kullanan ve Nizip’te mahalle bekçisi oldugu ögrenilen Mustafa Lebe olay yerinde hayatini kaybederken, yaralanan kamyon sürücüsü ise hastaneye kaldirildi. Olay yerine her iki tarafin yakinlari ise büyük üzüntü yasadi. Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan morga kaldirilan Lebe’nin cenazesi, yapilacak otopsi ve islemlerinin ardindan ailesine teslim edilecegi ögrenildi.

Kaza nedeniyle kontrollü bir sekilde ulasimin verildigi karayolunda ekiplerin incelemesi sürerken, araçlarin kaldirilmasinin ardindan yoldaki trafik akisinin normale dönmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA