KTO Baskani Öztürk Açiklamasi 'Ekonomik Olarak Hedeflerimize Bu Yeni Yüzyilda Ulasacagiz'

Konya Ticaret Odasi (KTO) Baskani Selçuk Öztürk, seçim sonucunun ülkemize ve milletimize hayirli olmasini dileyerek, "Artik ülkemizin 2. yüz yilina giriyoruz. Ekonomik olarak hedeflerimize bu yeni yüz yilda ulasacagiz" dedi.

KTO Baskani Öztürk Açiklamasi 'Ekonomik Olarak Hedeflerimize Bu Yeni Yüzyilda Ulasacagiz'
KTO Baskani, Selçuk Öztürk, 28 Mayis 2023 Cumhurbaskanligi 2 Tur Seçimi’ni degerlendirdi. Demokrasiden yana oldugunu gösteren tüm Türkiye’nin birlik, beraberlik ve istikrar istegini sandiga yansittigini söyleyen Baskan Öztürk, “Seçim sonucunun ülkemize ve milletimize hayirli olmasini diliyorum. Demokrasinin geregi olarak son sözü halkimiz sandikta söylemis ve iradesini yansitmistir. Aziz milletimizin tercihiyle yeniden Cumhurbaskanligina seçilen, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i tebrik ediyorum. Türkiye’nin 2. yüzyilina girecegi yeni dönemde hayirli hizmetler temenni ediyorum” dedi.

Ekonomik gelisimin devami açisindan gerçek demokrasiyi vazgeçilemez bir unsur olarak gördüklerini ifade eden Baskan Öztürk, “Türk milleti bir demokrasi sinavindan daha basariyla çikmistir. Demokrasi sölenine gölge düsürecek hadiselerin yasanmadan sagduyu ile seçimlerin yapilmasi ve sonuçlara saygi duyulmasi en büyük sevincimizdir. Bundan sonra hedef, birlik ve beraberlik içinde çok daha büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerlemek olmalidir. Türkiye Cumhuriyeti örnek demokrasisi, gelisen ekonomisi, insan gücü ile geride biraktigi yüzyilini basarili bir sekilde tamamliyor. Artik ülkemizin 2. yüzyilina giriyoruz. Ekonomik olarak hedeflerimize bu yeni yüz yilda ulasacagiz. Bunun için ekonomiyi yönlendiren kurumlar olarak daha çok çalisma inancinda ve gayretinde olacagiz” seklinde konustu.

KTO Baskani Selçuk Öztürk, 14 Mayis 2023 28. Dönem Milletvekilligi seçimlerinde Konya’da seçimleri kazanan tüm milletvekillerini de tebrik ederek, yeni dönemde Konya için hayirli hizmetler beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA