Cumhurbaskanin Seçim Zaferini Lokma Döktürerek Kutladi

Denizlili esnaf, ikinci turda Cumhurbaskanligini yeniden kazanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçim zaferini lokma döktürerek kutladi.

Cumhurbaskanin Seçim Zaferini Lokma Döktürerek Kutladi


Denizli’de Merkezefendi Ilçesi sinirlari içinde bulunan 3. Sanayi Sitesinde oto lastik ticareti yapan Resul Yanar, 2. Turda Cumhurbaskanligini yeniden kazanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçim zaferini lokma döktürerek kutladi.

Is yerinin önünde yaklasik bin kisiye lokma tatlisi ikram eden Yanar, “Cumhurbaskanimiz görev süresi boyunca ülkemiz adina çok büyük projelere imza atti. Ülkemiz onunla birlikte refaha huzura kavustu. Yeniden cumhurbaskani seçildigi için Allahima sükür ediyorum. Bu ülkenin Cumhurbaskanimiza daha çok ihtiyaci var. Onun önderliginde ülkemiz her alanda yeniden sahlanisa geçecek. Simdi Türkiye yüzyili basliyor. Allahim Cumhurbaskanimizi basimizdan eksik etmesin. 28 Mayis seçim zaferini lokma döktürerek kutlamak istedim. Bu gün ayni zamanda Istanbul’un fethinin 570. yildönümü çag açip çag kapatan Mehmet Fatih Han ve askerlerinin de ruhu sat olsun. Tüm sehitlerimizi sükranla ve dualarla tekrar aniyorum. Allah’im gazilerimize uzun ömür versin” dedi.

Kaynak: İHA