21 Bin Seçmeni Olan O Ilçede Yaklasik 17 Bin Kisi Cumhurbaskani Erdogan'a Oy Verdi

Cumhurbaskanligi ikinci tur seçiminde Afyonkarahisar’in Ihsaniye ilçesindeki yaklasik 21 bin seçmenin yüzde 80’i yani 17 bine yakini Recep Tayyip Erdogan’a oy vererek kirilmasi zor bir rekora imza atti.

21 Bin Seçmeni Olan O Ilçede Yaklasik 17 Bin Kisi Cumhurbaskani Erdogan'a Oy Verdi
Ihsaniye ilçesinde seçim sonuçlarindan sonra büyük bir kutlama yapildi. AK Parti ilçe merkezinde yapilan kutlamada Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a büyük bir sevgi seli olustu.

AK Parti Ihsaniye Ilçe Baskani Tecelli Könül yaptigi açiklamada, yogun bir çalisma ortaya koyduklarini ifade ederek, “Allah’in izniyle yüzde 80.74 oy aldik. Iste Ihsaniye budur Ihsaniye’yi bilmeyen varsa buyursun gelsin Cumhur ittifakinin gücünü burada görebilsin. Ihsaniye ilçesinde hep birlikte Ihsaniye olduk bunu gücünü gösterebildik, gerçekten gururla söyleyebilirim ki dünya lideri Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in açtigi bu kutlu davada sonuna kadar Ihsaniye’den yanindayiz” dedi.



“Tüm teskilatlarimiz canla basla gayretler çalistilar”

Kutlamalara katilan AK Parti Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ise 28 Mayisin bir bayram oldugunu ifade ederek, Türkiye yüzyilinin önünün açildigini kaydetti.

Yurdunuseven, “Ihsaniye geregini yapti yüzde 80.74 ile. Bizde dedikti gidelim oradaki hemsehrilerimize tesekkür edelim. Bugün bir bayram bizde bayramimizi kutlayacagiz. 14 Mayis’ta Cumhur Ittifaki olarak 4 vekil çikardi Afyonkarahisar’da. Ama biz durmadik 14 Mayis ile 28 Mayis arasinda sahada duran tek parti tek teskilat AK Parti teskilatlari oldu. Bundan dolayi ana kadememize kadin kollarimiza ve gençlik kollarimiza tüm vekillerimize tüm vekil adaylarimiza ve aday adaylarimiza çok tesekkür ediyoruz hepsi canla basla gayretle çalistilar. Bizde kural sudur, seçimin bittigi ertesi gün yeni bir seçim var gibi çalismaya baslariz. Bugün itibari ile bayramimizi yapacagiz yarindan itibaren 2024 seçimleri için çalisacagiz yine beraber kardesçe ve seçimler için kim faydali olacaksa Ihsaniye için kim faydali olacaksa, Afyon için kim faydali olacaksa adayimi o olacak ve bizde onu destekleyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA