Yola Çikan Yavru Köpegi Kurtarmak Isterken Canindan Oldu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yavru köpegi almak için yola atlayan ve zincirlemeli kazaya sebep olan yaya, tirin çarpmasi sonucu hayatini kaybetti.

Yola Çikan Yavru Köpegi Kurtarmak Isterken Canindan Oldu


Kaza, Sarayköy ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde ise gitmek için evden çikan ve tali yolda seyir eden 20 SH 484 plakali araç sürücüsü Mehmet Çümen, ana yolda bulunan yavru köpegi kurtarmak için otomobilden indi. Yola kontrolsüz bir sekilde çikan Çümen, Abdülselam A.’nin kullandigi balik yüklü 01 BON 94 plakali tirin çarpmasi sonucu metrelerce ileriye firladi. Bu esnada aniden duran balik yüklü tira, Kadir Ü. idaresindeki 20 ZR 771 plakali yem yüklü tirda arkasindan çarpti.

Ihbar üzerine bölgeye giden saglik görevlileri, köpegi kurtarmak için yola atlayan adamin hayatini kaybettigini belirledi. Itfaiye ekipleri ise hurdaya dönen yem yüklü tirin sürücüsünü sikistigi yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Sürücü Kadir Ü. yarali olarak hastaneye kaldirilirken, Abdülselam A. ise ifadesi için gözaltina alindi.

Yapilan incelemenin ardindan cansiz beden otopsi adli tip kurumu morguna kaldirilirken, kapanan yol tekrar trafige açildi.
Kaynak: İHA