Rektör Çomakli Hukuk, Iktisadi Ve Idari Bilimler Ile Mimarlik Ve Tasarim Fakültelerini Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, geleneksel hale getirdigi fakülte ziyaretlerini, Hukuk, Iktisadi ve Idari Bilimler ile Mimarlik ve Tasarim Fakültelerinde incelemede bulunarak devam ettirdi.

Rektör Çomakli Hukuk, Iktisadi Ve Idari Bilimler Ile Mimarlik Ve Tasarim Fakültelerini Ziyaret Etti
Yurt disi ve yurt içi ziyaretleriyle birlikte üniversitedeki çesitli birim ziyaretlerine de devam eden Rektör Çomakli, bu ziyaretler kapsaminda ögretim üyeleri ve idari personelle bir araya geldi.

Fakültelerdeki mevcut durumu yerinde inceleyip, gerekli olan tüm destegi vereceklerini ifade eden Çomakli, ayrica ögretim üyelerinin dilek ve temennilerini de dinleyerek, üniversiteyi birlikte daha ileriye götüreceklerini söyledi.



Atatürk Üniversitesinin son yillarda yayin, patent, proje ve akreditasyon gibi alanlarda önemli atilimlar yaptigini belirten Rektör Çomakli, bu basarilara el birligiyle yenilerinin eklenecegini söyledi.



Prof. Dr. Çomakli: “Topluma faydali üniversite misyonumuza fakültelerimiz önemli ölçüde destek veriyor. Toplumsal sorunlarin tespit edilmesi ve akabinde çözülmesi sürecinde yer alan akademisyenlerimize ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum. Sosyal ve fen bilimlerin üniversitemizdeki temsilcilerinden olan fakültelerimiz elde ettigi basarilar ve yetistirdigi ögrencilerle de adindan söz ettirmeye devam edecektir” ifadelerini kullandi.

Rektör Çomakli, konusmasinin ardindan akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.
Kaynak: İHA