Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Siirt'te Sehitlik Ziyaretinde Bulundu

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Siirt’te gelen Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Vali ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu ile birlikte merkeze bagli Eglence köyü sehitligini ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Siirt'te Sehitlik Ziyaretinde Bulundu
Köy girisinde Orgeneral Arif Çetin ve beraberindekileri Eglence köyü Muhtari Abdusselam Olgaç ve kanaat önderleri Abdurrahman, Hüsam Olgaç ve köylüler karsiladi.

Kanaat önderleri ve köylülerle sohbet eden Orgeneral Arif Çetin, daha sonra beraberindekilerle birlikte Eglence sehitligini ziyaret etti. Sehitlik girisinde Orgeneral Arif Çetin’i ve beraberindekileri Siirt Sehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Koruyuculari Dernekler Federasyon Baskani Baki Olgaç karsiladi. Sehitligi ziyaret eden Orgeneral Arif Çetin ve beraberindekiler sehitler için dua etti.

Buradaki temaslarini tamamlayan Orgeneral Arif Çetin, daha sonra Eglence Jandarma Karakol Komutanliginda askerlerle bir araya geldi. Mehmetçikle sohbet eden Çetin, bölgenin güvenlik ve asayisi ile ilgili askeri yetkililerden bilgi aldi.

Buradaki temaslarini tamamlayan Orgeneral Çetin, Siirt Valiligi tarafindan düzenlenen Türk Mutfagi Haftasi etkinliklerine katildi.

Orgeneral Çetin ve Vali Hacibektasoglu, daha sonra Güres Caddesini gezerek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Daha sonra Millet Bahçesini ziyaret eden Çetin, çocuklarla yakindan ilgilindi.
Kaynak: İHA