Çadirin Yanina Ayi Geldi, Korku Dolu Anlar Yasandi Açiklamasi Davetsiz Misafir Kameraya Yansidi

Bolu’da ormanda kamp yapan Abdullah Aksoy’un çadirinin yanina gece saatlerinde ayi geldi. Uyudugu esnada ses duyan Aksoy, korku dolu anlar yasadi. O anlar Aksoy’un çadirina kurdugu fotokapanlara yansidi.

Çadirin Yanina Ayi Geldi, Korku Dolu Anlar Yasandi Açiklamasi Davetsiz Misafir Kameraya Yansidi
Bolu’da At Yaylasi’na giderek kamp yapan Abdullah Aksoy’u, gecenin ilerleyen saatlerinde davetsiz misafir ziyaret etti. Aksoy tarafindan çadirin etrafina kurulan fotokapanlarla ayi görüntülendi. Çadirin içerisine de kamera yerlestiren Aksoy, gece saatlerinde ayinin gelmesiyle birlikte uykusundan uyanarak korku dolu anlar yasadi. Ayinin daha sonra çadirdan uzaklasmasi ise fotokapanlarla saniye saniye görüntülendi.

"Hayvan gelince ilk önce bir irkildim"

Korku dolu anlar yasayan Abdullah Aksoy, "Gece hayvan geldi. Ses duydum. Hayvan gelince ilk önce bir irkildim. Korku yasadim. Korku yasamayacak insan yoktur. Çadira saldirma riski vardi ama dogada en tehlikeli canli insandir. Yani hayvandan daha tehlikelidir. Bu bir gerçek. Ayi tesadüf gelip de size saldirmaz. Anca uyurken üstüne çikar ya da yaninda yavrusu varsa bu sartlarda saldirir hayvan. Onun disinda gece gelip sana anca yaklasir, merak eder, bakar ama saldiracagini düsünmüyorum" dedi.



"Ayiyla çekis edeceksin"

Gece çadirda uyumakta zorlandigini söyleyen Aksoy, "Gece ayinin gelmesinden sonra uyuyamadim. Yani 1-2 saat anca uyudum. O da sabaha karsi, artik çok yorulunca 1-2 saat uyuyabildim. Hayvan merak ediyor, bakiyor. Seni yemege gelmiyor veya sana zarar vermek için gelmiyor. Merakli. Ayilarda da psikoloji vardir. Bazilari böyle seydir. Mümkün oldugunca kaçmayacaksin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA