Numan Kurtulmus Açiklamasi 'Milletimizin Karsisinda 7 Yamali Bohça Koalisyonu Andiran Bir Ittifak Var'

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Beykoz’da Karadenizli hemsehrileriyle bir araya geldi. Kurtulmus, "Milletimizin karsisinda hiçbir sekilde bir araya gelmesi mümkün olmayan, herhangi bir konuda iki cümle fikirleri olmayan 7 yamali bohça koalisyonu andiran bir ittifak var" dedi.

Numan Kurtulmus Açiklamasi 'Milletimizin Karsisinda 7 Yamali Bohça Koalisyonu Andiran Bir Ittifak Var'
Cumhurbaskanligi 2. tur seçim çalismalarina devam eden AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, AK Parti Beykoz Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen “Beykoz Karadenizliler Bulusmasi” programina katildi.

Kurtulmus, Karadenizli hemseri ile selamlasarak desteklerini istedi.

"7 yamali bohça koalisyonu andiran bir ittifak var”

Programda konusan Numan Kurtulmus, "Türkiye’nin tarihi seçimine günler degil saatler var. Kronometre geriye dogru sayiyor. 28 Mayis sabahi insallah coskuyla sandiklara kosacagiz. Yine bu millet çok bir katilimla sandiklara gelecek ve Recep Tayyip Erdogan’i açik ara birinci çikartarak yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani yapacak. Öte yandan milletimizin karsisinda hiçbir sekilde bir araya gelmesi mümkün olmayan, herhangi bir konuda iki cümle fikirleri olmayan 7 yamali bohça koalisyonu andiran bir ittifak var. Dünyanin dört bir yanindan FETÖ’cüler tam gaz Tayyip Erdogan’i indirelim de nasil olursa olsun havasina girdiler. Ayni sekilde Kandil’in yada PKK’nin Avrupa’daki terör baronlarinin hiç gizlenme geregi görmeksizin açiktan Tayyip Erdogan’i ve mevcut hükümeti indirmek için bu bir firsattir. Ha gayret yüklenin Kiliçdaroglu’nu destek verenlerin nasil ortaya saçildigini hep birlikte gördük" diye konustu.



"Milletin iradesinden baska hiçbir iradeyi kabul etmeyiz"

Numan Kurtulmus konusmasinin devaminda, "Bende Karadenizli bir hemsehriniz olarak Tayyip Erdogan’a sizler gibi sonuna kadar sahip çikiyorum. 14 Mayis’ta yüzde 49.5 oraninda aldigimiz oy, bu milletin Recep Tayyip Erdogan’a sahip çiktiginin açik bir göstergesidir. Milletin iradesinden baska hiçbir iradeyi kabul etmeyiz, buna eyvallah etmeyiz. Bunu çok açik bir tavirla olgun, demokrat ve dingin bir tavirla balkon konusmasinda ortaya koyduk. Demokrasiden ve kendisine benzemeyen anti demokratik bahsedenlerin bir kere daha maskelerinin düstügünü gördük. Sayin Kiliçdaroglu, masaya vurarak buradayim dedigi video var ya o aslinda millete karsi içinde besledigi kinin ve nefretin disa yansimasidir" dedi.



"Birincisi, 21 yildir hizmetleriyle, eserleriyle Türkiye’nin her yerinde büyük adimlar atmis lider"

Numan Kurtulmus konusmasinin sonunda, "Liste’de 2 aday var. Birincisi, 21 yildir hizmetleriyle, eserleriyle Türkiye’nin her yerinde büyük adimlar atmis lider, Türkiye’de çok önemli demokratik reformlari gerçeklestirmis, hukuki ve siyasi reformlari gerçeklestirmis bir isim. Karabag’da Azerbaycan’in zafer kazanmasi için destek olmus bir lider. Kibris’ta, Dogu Akdeniz’de, Ege’de Türkiye’nin haklarini sonuna kadar savunan bir lider. Türkiye’de milli savunma sanayinin güçlü bir sekilde gerçeklesmesi için önünü açan bir lider var. Diger adayda bunlarin hiçbirini söylemeye gerek yok giristeki agaçlar vardi ya, götürün Kiliçdaroglu’na sorun hayatinda bir tane agaç dikmis mi? Dikili bir agaci var mi?" diye konustu.

Kaynak: İHA