Meslek Liseli Ögrenciler Depremzede Çocuklari Yaptiklari Bebeklerle Sevindirdi

Afyonkarahisar Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatlari bölümü ögrencileri çorap, ip ve dügme kullanilarak yapilan bebekler depremzede çocuklara hediye edildi.

Meslek Liseli Ögrenciler Depremzede Çocuklari Yaptiklari Bebeklerle Sevindirdi
Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatlari bölümü ögretmenleri ‘Iyilikte Yarisiyor Projesi’ çerçevesinde ögrencileriyle birlikte çorap, ip ve dügmeden ürettikleri bebekleri depremzede çocuklara hediye ettiler.

Okulun El Sanatlari Ögretmenleri Serap Özdemir, Sultan Eldemir ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ögretmeni Nezire Orhanli’nin girisimleri ile ögrenciler çoraptan, iplerden ve dügmelerden yaptiklari bebekleri sekerlerle birlikte ambalajladi. Bebekler daha sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Tinaztepe Yurt Müdürlügü’nde barinan depremzede çocuklara ögretmenler tarafindan dagitildi. Bebekleri alan çocuklar, posetleri açarak önce sekerleri yedi daha sonra da bebeklerle oynadi.

Çocuklar ise kendilerine hediye getiren El Sanatlari Ögretmeni Sultan Eldemir’e sarilarak tesekkür etti.

Ögretmenler ve ögrenciler ise basta Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu olmak üzere kurum personeline ve yurt müdürlügü personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA