Göle Dönen Yolda Aracinin Içinde Mahsur Kalan Kadin Gözyaslarini Tutamadi

Ankara’da siddetli saganak yagista yollar adeta göle dönerken, birçok araç yolda kaldi. Arabasinin içinde suda mahsur kalan bir ögretmen ise gözyaslarina hakim olamadi.

Göle Dönen Yolda Aracinin Içinde Mahsur Kalan Kadin Gözyaslarini Tutamadi
Ankara’da ögleden sonra baslayan saganak yagis hayati olumsuz etkiledi. Kisa süreli yagis nedeniyle yollar sular altinda kalirken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Etimesgut ilçesinde etkisini gösteren yagis nedeniyle yollar adeta göle dönüstü. Çevredeki vatandaslar ve sürücüler zor anlar yasadi. Eryaman Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi’nde arabasinda mahsur kalan ögretmen Sare Eroglu ise gözyaslarini tutamadi. Eroglu, “Su anda o kadar korktum ki ellerim dahil olmak üzere tüm vücudum titriyor. Konusacak halde degilim aslinda. Yagmur baslayali yaklasik 10 dakika olmustu. Su birikintisi çok fazla degildi. Geçebilirim diye düsündüm. Fakat bir anda su çok yükseldi. Suyun içerisinde de araba çalismadi. O anda sular yükselmeye devam etti. Arkadaslarim beni gelip camdan çikardilar. Su anda da bekliyorum burada" dedi.



"Arabanin içerisinde neredeyse bogulacaktim"

Eroglu, olayin sokunu henüz atlatamadigini belirterek, “Çok fazla islandim ama islanmak önemli degil, arabanin içerisinde neredeyse bogulacaktim. Arabanin içerisine bir anda su doldu. Içeride bogulmaktan çok korktum. Ama biz bunu her zaman yasiyoruz. Yaklasik 10 gün önce tekrar yasadik. Birçok araba yine burada suyun içerisinde kaldi. Herhalde yolun fiziki kosullarinda bir sikinti var. Çünkü en ufak yagmurda burasi su doluyor ve sürekli insanlar burada suyun içerisinde kaliyor. Bunun benim basima gelecegini düsünmemistim ama herkesin basina gelebiliyormus. Bunun bir çözümü olmali. Biraz ileride benim evime dönen sokakta da su birikmis, orada da sürekli olarak arabalar kaliyor. Biz bunu sürekli yasiyoruz. Araçlarimiz, insanlarimiz zarar görüyor. Arkadaslarim okuldan yetismeseydi arabanin içerisinde kalabilirdim” diye konustu.

Kaynak: İHA