Eski Kiz Arkadasinin Yeni Sevgilisini Biçaklayan Sahis Tutuklandi

Marmaris’te dün gece sokak ortasinda meydana gelen bir kisinin agir yaralandigi biçakli kavganin zanlisi çikarildigi mahkemece tutuklandi. Kiz meselesi yüzünden çiktigi belirtilen kavgada eski kiz arkadasinin yeni sevgilisini biçaklayan V.A. tutuklu yargilanacak.

Eski Kiz Arkadasinin Yeni Sevgilisini Biçaklayan Sahis Tutuklandi
Olay Marmaris Içmeler Mahallesi Kayabal Caddesi üzerinde dün gece yarisi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ticari aracin içinden inen V.A. ve K.Ç. ile S.A arasinda iddiaya göre eski kiz arkadas meselesi yüzünden tartisma yasandi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine taraflar biçakli kavgaya tutustu. Vatandaslarin 112 acil ihbar hattini aramasi üzerine olay yerine sevk edilen emniyet ve saglik ekipleri tarafindan yarali S.A ilk müdahalenin ardindan önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne buradan da durumu agir oldugu için Mugla Sitki Koçman Egitim Arastirma Hastanesine sevk edildi.

Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli ekipler S.A.’yi biçaklayip kaçan V.A. ve arkadasi K.Ç.’yi kaçtiklari otomobille Içmeler’den Marmaris’e giderken yakalayip gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen kadinin eski erkek erkek arkadasi asik V.A. çikarildigi mahkemece tutuklu yargilanmak üzere cezaevine gönderilirken birlikte kaçtiklari K.Ç. ise serbest birakildi.

Yasanan kavgada üç yerinden biçaklanan S.A.’nin hayati tehlikeyi atlattigi ve tedavisinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA