Avcilar'da Ihlamur Agaci Araçlarin Üzerine Devrildi, Vatandaslar Dakikalarla Kurtuldu

Avcilar’da bir kaldirimdaki ihlamur agaci 3 aracin üzerine devrildi. Agacin düsme ani güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilirken, olaydan dakikalar önce agacin altindan vatandaslarin geçtigi görüldü.

Avcilar'da Ihlamur Agaci Araçlarin Üzerine Devrildi, Vatandaslar Dakikalarla Kurtuldu
Olay, saat 16.00 siralarinda Avcilar Gümüspala Mahallesi Türkmen Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, kaldirimdaki ihlamur agaci kendiliginden sokakta park halinde olan üç araç ile 1 bisikletin üzerine düstü. Büyük bir gürültü ile sokaga firlayan esnaf, agacin devrildigini fark etti. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, saglik ve Avcilar Belediyesi ekipleri sevk edildi. Polis güvenligi saglarken, belediye ekipleri ise agaci parçalara bölerek kaldirdi. Kimsenin yaralanmadigi olayda araçlarda ve bisiklette maddi hasar meydana geldi. Öte yandan agacin devrildigi anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Bir is yerinin kamerasina yansiyan görüntülerde, agaç devrilmeden dakikalar öncesinde insanlarin altindan geçtigi görülüyor.

“Çok büyük bir ses geldi"

Büyük bir gürültü ile disari çiktigini anlatan Mehmet Birgün, “Çok büyük bir ses geldi, deprem oldu sandim. Sonradan çiktik baktik agaç devrilmis. Yarali falan yoktu” dedi.

Kaynak: İHA