4 Kisinin Öldügü Rampada Zincirleme Trafik Kazasi

Denizli’nin Buldan ilçesinde daha önce bir çok kazanin yasandigi ve son olarak da 4 kisilik alenin yasamini yitirdigi karayolunda yine zincirlemeli kaza meydana geldi.

4 Kisinin Öldügü Rampada Zincirleme Trafik Kazasi


Buldan ilçesinin sinirlari içinde bulunan ve Manisa - Denizli Karayolu üzerinde Güney rampasi olarak adlandirilan yolda kazalarin ardi arkasi kesilmiyor. Son olarak 4 kisilik ailenin yasamini yitirdigi noktada aradan 1 gün geçmesine ragmen yine kaza oldu. Denizli istikametine dogru seyir ettigi sirada E.Ç. (47) idaresindeki 35 AYG 594 plakali tir, S.U. kontrolündeki (51) 35 ALY 389 plakali kamyonete ve B.Ö. hakimiyetindeki (46) 20 ADG 155 plakali otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle araçlarin savruldugu kazada kamyonette yolcu olarak bulunan H.U. (47) ve araç sürücüleri olmak üzere toplamda 4 kisi yaralandi. Yapilan çalismalarin ardindan sürücülerin ayakta tedavi gördügü kazada yolcu konumunda bulunan kisi hastaneye kaldirildi. Ardindan araçlar yoldan kaldirilarak trafigin akisi normale çevrildi.

Öte yandan; Güney rampasi dahil olmak üzere Denizli’ye dogru giden karayolunda son zamanlarda artan kazalar tepkilere yol açarken, sürücüler karayolu ekiplerinden gerekli önlemlerin almasini talep etti.
Kaynak: İHA