Karaman'da Çocuk Üniversitesi, Depremden Etkilenen Çocuklar Için Etkinlik Düzenledi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Karaman'da Çocuk Üniversitesi, Depremden Etkilenen Çocuklar Için Etkinlik Düzenledi
Kahramanmaras merkezli deprem nedeniyle Karaman’a gelerek yurtlarda konaklayan çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin ilki KMÜ Egitim Fakültesinde Rektör Yardimcisi ve Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Münir Oktay’in katilimiyla gerçeklestirildi.

Ilkögretim düzeyinde 20 ögrencinin katildigi etkinlikte Prof. Dr. Münir Oktay çocuklarla bir süre sohbet etti. Çesitli akil ve zeka oyunlarinin oynandigi etkinlikte ögrencilere ayrica kodlama ve egitici konusan robotla blok tabanli programlama egitimleri verildi.

Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihat Abdioglu, “Çocuk Üniversitesi olarak depremden etkilenen çocuklarimiza yönelik olarak bu hafta farkli etkinlikler düzenledik. Önümüzdeki haftalarda da müze gezisi, kodlama, bateri ve müzik egitimleri ile devam edecegiz. Üniversite olarak çocuklarimiza elimizden gelen tüm destegi vermeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA