Suat Güner Muhalefete Tepki Gösterdi Açiklamasi 'Vahsilesen Bir Güruh Haline Dönüstüler'

AK Parti Bolu Il Baskani Suat Güner, "Ayrimci, kamplastirici ve siddeti körükleyen bir dil kullandilar. Vahsilesen bir güruh haline dönüstüler" dedi.

Suat Güner Muhalefete Tepki Gösterdi Açiklamasi 'Vahsilesen Bir Güruh Haline Dönüstüler'
AK Parti Bolu Il Baskani Suat Güner, muhalefeti elestirdi.

Muhalefetin ayrimci, kamplastirici ve siddeti körükleyen bir dil kullandigini ifade eden Baskan Güner, "Bunlar aslinda milleti haftalar önce tehdit etmeye basladi.

’Iste geliyoruz, gelir gelmez hesap soracagiz, bakin sizlere neler yapacagiz, öfkemizden korkun, titreyen, bekleyin vb.’ ifadelerle ayrimci, kamplastirici ve siddeti körükleyen bir dil kullandilar. Vahsilesen bir güruh haline dönüstüler. Ne mutlu ki iktidara gelemediler, gelemeyecekler de" dedi.



Güner, sözlerini söyle sürdürdü:

"Yillardir ‘demokrasi, düsünce özgürlügü, söz söyleme hürriyeti, insan haklari’ gibi ifadeleri dillerinden düsürmüyorlardi. Ancak istedikleri olmayinca anayasa ile korunan bu kavramlari bir tarafa birakiyorlar. Millet iradesine saygi göstermiyorlar. Kendi parti ya da olusumlarina oy vermeyen seçmenlere hakaret boyutunda cümleler sarf ediyorlar. Buna maalesef kalpleri kararmis sekilde afetzedelerimizi de eklediler. Tekraren söylüyorum; basaramayacaksiniz. Milletimiz yine istikrardan yana taraf olacak; yerli, milli ve tam bagimsiz bir ülke olma hedefi dogrultusunda kararini verecek. 28 Mayis’ta büyük ve güçlü Türkiye zaferini kutlayacagiz. Bizim iktidarimizda 21 yildir oldugu gibi hiç kimse kaybetmeyecek"
Kaynak: İHA