Imam Hatip Lisesi Ögrencilerine Hz. Muhammed'in Mirasi Anlatildi

Erzincan Il Müftülügü koordinesinde Imam Hatip Lisesi ögrencilerine Hz. Muhammed’in mirasi anlatildi.

Imam Hatip Lisesi Ögrencilerine Hz. Muhammed'in Mirasi Anlatildi
Il Müftü Yardimcisi Gökhan Badem TOBB Binali Yildirim Kiz Imam Hatip Lisesi Ögrencilerine Hz. Peygamber’in mirasindan dersler anlatti.

Erzincan Il Müftülügü Gençlik Hizmet ve Faaliyetleri Diyanet Gençlik Merkezleri’nde, okullarda ve diger sosyal mekanlarda hiz kesmeden devam ediyor.

Erzincan Il Müftü Yardimcisi Gökhan Badem’in refakatinde TOBB Binali Yildirim Kiz Imam Hatip Lisesi’ne bir faaliyet ziyareti gerçeklestirildi.

Gerçeklestirilen programda Gökhan Badem, lise ögrencilerine yönelik hazirladigi sunumu takdim etti. Hz. Muhammed’in mirasini bugünün gençlerine, bu zamanin sartlarinda emanet etmenin öneminin, yine Hazreti Peygamber Efendimizin beyanlari ile izah edildigi sunum, Türk-Islam mütefekkirlerinden bahislerle, misaller ve meshur kissalar ile devam etti.

Katilan tüm ögrencilerin ilgi ile dinledigi, tesekkür ve memnuniyetlerini ifade ettikleri program, okul müdürü Ugur Mutlu tarafindan, ögrencilerin el emegi ile hazirladigi bir hüsn-ü hat levhasinin Gökhan Badem’e takdim edilmesi ve gençlik hizmetleri çalisanlarinin ögrenciler için getirdikleri hediyelerin teslimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA