Partisinden 1 Yil Ihraç Edilen Bolu Belediye Baskani Geri Dönüsünü Bu Video Ile Duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 1 yil geçici süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, "Alo... CHP Genel Merkezi mi? Safak 22. Ben Tanju, dönüyorum" sözleri ile paylastigi video ile partisine geri döndügünü duyurdu. Video sosyal medyada yogun ilgi gördü.

Partisinden 1 Yil Ihraç Edilen Bolu Belediye Baskani Geri Dönüsünü Bu Video Ile Duyurdu
Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, geçen yil 16 Mayis’ta meclis toplantisinda el kaldiran AK Partili Hacer Çinar’a, “Bana niye el salliyorsunuz? Ben evli barkli adamim ayip oluyor” ifadeleri ve kendisine yönelik protestolar sirasinda makam odasinin penceresine çikip dans ederek karsilik vermesi nedeniyle CHP tarafindan 1 yil süreyle partiden çikarma cezasi almisti. Geçici ihraç süresinin bitmesine 22 gün kala Özcan, paylastigi video ile partisine geri döndügünü duyurdu. Video sosyal medyada yogun ilgi gördü.

Paylastigi videoda Özcan, bir telefon kulübesinde ankesörlü telefondan bir numara çeviriyor. Videoda ankesörlü telefonda konusan Özcan, “Alo. CHP Genel Merkezi mi? Safak 22. Ben Tanju dönüyorum” ifadelerini kullaniyor.
Kaynak: İHA