Eregli Belediyesi Park Ve Refüjlere Çiçek Dikimini Sürdürüyor

Konya’nin Eregli Ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, baharin gelisiyle birlikte basladigi parklarda ve refüjlerde çiçek dikim çalismalarini gerçeklestirmeye devam ediyor.

Eregli Belediyesi Park Ve Refüjlere Çiçek Dikimini Sürdürüyor
Eregli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, baharin gelisiyle birlikte çevre düzenleme çalismalarina sürdürüyor. Bu çerçevede parklarda ve refüjlerde çiçek dikimi gerçeklestirildi.

Peyzaj çalismalari ile Eregli’yi renklendirdiklerini belirten Eregli Belediye Baskani Hüseyin Oprukçu, “Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizin önemli noktalari basta olmak birçok park ve refüjleri çiçeklerle donatarak hemserilerimize görsel sölen yasatiyorlar. Yeni ekim çalismalarimiz ile birlikte de sehrimizi renklendirmeye devam edecegiz. Çiçek gibi bir Eregli için çalisiyoruz. Ayrica daha güzel ve daha yesil bir Eregli için titizlikle çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz” dedi.

Eregli’de yesil alanlari koruma ve daha da artirmanin öncelikleri olduguna vurgu yapan Oprukçu, “Geçmiste oldugu gibi gelecekte de Yesil Eregli olarak anilmak istiyoruz. Çünkü yesilin insan sagligi ve psikolojisine etkininin bilincindeyiz. Eregli’miz için her ayrintiyi gözetiyor, bu dogrultuda hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. Daha yesil bir Eregli’yi insa etmeye gayret gösteriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA