Etliekmekçide 2 Kisiyi Yaralayan Süpheliler Yakalanmamak Için 3 Araç Degistirmis

Konya’da bir etliekmekçide çikan silahli kavga sonrasi olay yerinden kaçan 2 süphelinin yakalanmamak için 3 araç degistirdigi ortaya çikti. 3 araç degistirmelerine ragmen Kulu ilçesinde yakalanan zanlilar, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Etliekmekçide 2 Kisiyi Yaralayan Süpheliler Yakalanmamak Için 3 Araç Degistirmis
Olay, 19 Mayis Cuma günü saat 16.00 siralarinda Karatay ilçesi Selim Sultan Mahallesi Sögütpinar Sokak üzerinde bulunan bir etliekmek firininda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasinda çikan silahli kavgada 7 adet suç kaydi olan Mehmet A. (50) bas kismindan, 26 adet suç kaydi olan Ulgar A. (46) çene kismindan tabancayla vurularak agir yaralandi. Yaralilar Konya Sehir Hastanesi’ne kaldirarak tedavi altina alindi. Olay sonrasi Konya Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kaçan 2 kisiyi yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismada çevre güvenlik kamerasi ve EDS görüntüleri izlendi.

Yakalanmamak için 3 araç degistirmisler

Yapilan titiz çalismalar sonucunda kimligi belirlenen, kasten yaralama, hirsizlik, yagma gibi çesitli suçlardan 45 adet suç kaydi olan Yahya A. (17) ve 27 adet suç kaydi olan Mehmet Y.’nin (26), olay sonrasinda yakalanmamak için 3 araç degistirdigi belirlendi. Kulu ilçesi Celep Mahallesi’nde saklandigi tespit edilen süpheliler, Cinayet Büro Amirligi ekipleri ve Kulu Ilçe Jandarma ekiplerinin yaptigi ortak çalismayla yakalandi. Kavgada kullanilan silahin da ele geçirildigi olayin süphelileri gözaltina alindi.

Emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilen 2 zanli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA